O viata cu totul noua

O viata cu totul noua
Preț: 35,00 lei
Disponibilitate: în stoc furnizor - stoc 1
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 384
Format: 13*20

DESCRIERE

 

O VIAȚĂ CU TOTUL NOUĂ - LUCIA GIOVANNINI

 

Simți adeseori că viața ta nu îți aparține sau vrei ca ea să arate altfel. Uneori, nu-ți ajunge timpul, locul de muncă nu-ți aduce nicio satisfacție, iar zona în care trăiești nu te mai definește. Dorești să-ți urmezi inima, dar nu știi de unde să începi. 

Dacă ai ști exact ce să schimbi la stilul tău de viață, la comportamentul tău, la tine sau la relațiile tale, ai merge mai departe și ai face schimbările necesare?

Cartea O viață cu totul nouă se adresează atât minții, cât și sentimentelor. Îți arată și mecanismele schimbării, dar și soluțiile practice pentru a ajunge în final la viața dorită. Lucia Giovannini vorbește despre visuri și despre cum să le transformi în obiective realizabile, cum să-ți dezvolți flexibilitatea fără a-ți pierde direcția și cum să identifici și să elimini mecanismele ce duc la blocaje, teamă și anxietate. 

Dacă simți că schimbarea este prea dificilă, complicată sau cu totul imposibilă, această carte te ajută să ajungi la înnoire cu bucurie și inspirație.

 

CUPRINS:
 

Cuvinte de apreciere despre cartea O viaţă cu totul nouă... 5
Cuvânt înainte... 9
Prefaţă... 13
Introducere... 15

Capitolul 1 / Îmbrăţişarea schimbării... 25
Capitolul 2 / Unde suntem?... 58
Capitolul 3 / Şabloanele minţii... 86
Capitolul 4 / Încotro vrem să mergem?... 147
Capitolul 5 / Construieşte-ţi viziunea... 185
Capitolul 6 / Axele schimbării... 217
Capitolul 7 / Instrumente de transformare... 250
În cele din urmă...    351

Mulţumiri... 362
Bibliografie... 365
Despre autoare... 367

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Cărți noi - Dezvoltare personala/Leadership

Created in 0.0224 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.