NUMERELE INGERILOR. MESAJELE DIN SPATELE SECVENTELOR NUMERICE

NUMERELE INGERILOR. MESAJELE DIN SPATELE SECVENTELOR NUMERICE
Preț: 30,00 lei
Disponibilitate: în stoc furnizor - stoc 1
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 192
Format: 13*20
Categoria: Numerologie

DESCRIERE

NUMERELE ÎNGERILOR. MESAJELE DIN SPATELE SECVENȚELOR NUMERICE - GRAY KYLE

 

Dacă vezi întotdeauna aceleași numere repetate de la plăcuțe de înmatriculare până la chitanțe și ceasuri digitale , este posibil ca îngerii tăi să-ți trimită un mesaj.

Îngerii sunt mesageri divini care există în diverse forme în aproape fiecare religie și cultură, încă din zorii timpului. În această eră digitală, ei găsesc noi modalități de a-ți reaminti de adevărul tău superior.

Kyle Gray, cunoscut expert în îngeri, explică exact ceea ce îngerii tăi încearcă să-ți spună prin secvențele numerice repetate, de la 0 până la 999, și prin combinații de cifre, precum 1: 23, 21: 12, 22: 22 și 5: 55.

Ori de câte ori ai nevoie de îndrumări de la îngerii tăi, întreabă-i pur și simplu! Să știi că ei te ascultă mereu și caută o oportunitate de a-ți trimite un semnîți sunt aproape.

 

CUPRINS:

Numerele îngerilor - mesajele din spatele secvenţelor numerice

Cuvinte de apreciere despre Kyle Gray... 7

Introducere... 11
Mesajele numerice ale ceasurilor digitale... 21
Numerele îngerilor... 31

Cuvânt de încheiere... 187
Despre autor... 189

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0259 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.