Noul Mars. Dezvoltarea unei minti care merita sa fie pastrata

Noul Mars. Dezvoltarea unei minti care merita sa fie pastrata
Preț: 15,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil - stoc 0
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2009
Pagini: 112

DESCRIERE

Exista virusi care sunt inteligenti si care se pot schimba asa de repede. Voi nu va schimbati, dar ei da. Ei sunt armata care se va hrani cu ceea ce nu se va schimba – si o sa va distruga. Si atunci, cum va pregatiti pentru o armata care marsaluieste in tacere, in liniste, care e inselatoare si invizibila?

Trebuie sa fi-ti fiinte care au constiinta atat de curata, incat sa nu reprezinte nici un fel de mediu pe care o astfel de armata sa poata sa marsaluiasca. Acesta este singurul mod in care o sa supravietuiti la ceea ce se va intampla in Occident

Trebuie să ne schimbăm. Trebuie să părăsim vechea împărăţie. Trebuie să înţelegem că ea nu este cine suntem noi, ci doar un aspect a cine am fost noi.

Aventura noastră în viaţă, certitudinea noastră că vom trăi timp de două sute de ani se va baza pe învăţarea noastră neîncetată, pe aplicarea neîncetată, pe conceptele noastre măreţe şi morale şi pe înţelepciunea pe care am dobândit-o. Cenuşa vechii împărăţii ne face să înţelegem că deja am trăit-o. Când vom trai în lăcaşul acestei noi împărăţii, nu vom muri niciodată şi nu vom îmbătrâni niciodată, pentru că timpul, în ciclul a ceea ce era timpul, distanţa şi spaţiul în vechea împărăţie, va înceta să mai existe în noua împărăţie. In vechea împărăţie, trebuia să reciclăm substanţele chimice, trebuia să răspundem şi să reacţionăm. In noua împărăţie, trebuie doar să ştim. Trebuie doar să ştim.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0222 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.