Noile revelatii. Vol. 1

Noile revelatii. Vol. 1
Preț: 21,00 lei
Disponibilitate: în stoc furnizor - stoc 1
ISBN: 973-9466-18-4
Editura:
Anul publicării: 2008
Pagini: 368
Categoria: Religie

DESCRIERE

"A sosit momentul, calculat de Dumnezeu şi prevăzut din veşnicie, în care toate creaturile au atins o anumită maturitate a independenţei ce se poate vedea cel mai bine în faptul că oamenii aproape că nu mai ştiu nimic de Dumnezeu şi sunt complet desprinşi de El. Astfel, Eu sunt aici ca Dumnezeu, nu pentru a-i conduce pe oameni prin atotputernicia Mea, ci numai prin învăţătura pe care v-o dau acum, ca şi cum nu as fi cu nimic mai mult decât voi."

"Am venit în această lume pentru a vă da vouă, oamenilor, o regulă de viaţă mai bună, prin care fiecare poate atinge suprema înţelepciune a vieţii. Iar aceasta este: Iubeşte-L pe Dumnezeu mai presus de orice şi pe aproapele tău ca pe tine însuţi! Cel care va urma această regulă şi o va pune în faptă, acela va fi asemenea Mie şi va ajunge la toată înţelepciunea, puterea şi măreţia."

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0404 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.