Minunile gandului

Minunile gandului
Preț: 11,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil - stoc 0
Editura:
Anul publicării: 2014
Ediția: 2015
Pagini: 132

DESCRIERE

Minunile gandului - Orison S. Marden Orison Swett Marden n-a fost om de ştiinţă; dar marile adevăruri, marile taine ale universului, toate, sunt întâi presimţite de inspiraţi, şi apoi dovedite de savanţi. Cărţile lui Marden sunt tot aşa de puţin ştiinţifice ca şi "Stăpânirea de sine" a lui Coue; însă, ca şi broşurica apostolului de la Nancy, circulă în milioane de exemplare, în mai toate limbile pământului. "Stăpânirea de sine" şi "Minunile gândului" purced cam din aceiaşi doctrină; sunt însă pentru stări sufleteşti deosebite. Terapeutica lui Coue nu se aplică deopotrivă tuturor. "Stăpânirea de sine" este necesară cazurilor grave, pe când celor mai puţin bolnavi le este de-ajuns "Minunile gândului", carte de altfel folositoare tuturor, ori cât ar fi de sănătoşi. Metoda Coue, prin ingenioasa suprimare a elementului voinţă, poate fi folosită şi de abulici. Acel care nu mai este capabil de nici un fel de efort, se poate trata prin autosugestia lui Coue. Remediu pentru a cărui aplicare nu trebuie numaidecât voinţă, ci abia puţină bunăvoinţă. Iar când şi aceasta lipseşte, metoda tot nu dezarmează, căci bunăvoinţă poate fi sugerată de un medic cu autoritate şi prestigiu faţă de bolnav, de o persoană iubită de el, sau chiar pe cale de sugestie directă făcută în timpul somnului.(...) Marden, ca orice american, nu poate preţui decat realitatea prezentă şi nu poate pricepe lipsa de vointa. De aceea s-a devotat unui apostolat special, propriu stilului american. Invalizii, debilii cronici, nu-l interesează: dar şi-a închinat viaţa îndreptării celor cu voinţa zdruncinată şi mai ales rău întrebuinţată, din care vrea să facă cuceritori. Idealul său este o cât mai numeroasă elită de cuceritori... CUPRINS: Introducere I. Originea divină a aspiraţiilor legitime II. Şi reuşita şi fericirea îţi stau la îndemână III. Despre greşita evaluare a şanselor IV. Să ai convingerea solidă că eşti în stare să duci până la bun sfârşit lucrul început V. Incurajare prin autosugestie VI. Goneşte-ţi gândurile negre VII. Omul se schimbă, schimbându-şi gândurile... VIII. Frica paralizează IX. Principiul divin al unităţii X. In ton cu armonia universală XI. Puterea lăuntrică XII. Noua metodă de educaţie XIII. Omul este ceea ce-i sunt gândurile XIV. Gândurile greşite produc un venin psihic

RECENZII

Rating general
5 (1 recenzie)
5 stele
1
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stea
0
Spune-ne opinia ta despre acest produs!
scrie o recenzie
5
Am citit cu drag si luare aminte aceasta carte din care am luat multe invataturi pe langa care le aveam si pe care le puneam in practica ,fara sa/mi dau seama ca/mi sant benefice .Acum insist mai profund pentru a /mi intipari in minte ceea ce am neglijat putin . Am sa/mi indemn copii ,nepotii si pe cei din preajma mea sa prinda drumul corect in viata si sa recurga la sanatatea divina care se gaseste in dragoste sufleteasca ! Complimente celui ce a scris cu atata dragoste si rabdare pentru cei ce vor veni .

Titluri de același autor

Created in 0.0303 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.