Metode si terapii complementare pentru prevenirea si tratarea bolilor cronice si a cancerului - vol. 1

DESCRIERE
Metode şi terapii complementare pentru prevenirea şi tratarea bolilor cronice şi a cancerului - vol. 1 - Angela Mayer
Terapiile complementare sunt o parte a medicinii alternative, care însoţeşte medicina alopată, convenţională, în scopul creşterii eficienţei tratamentelor. Domeniul terapiilor complementare este foarte stufos, această carte acoperind evident doar o mică parte.
Dacă în cazul bolilor acute cel mai adesea oamenii apelează la medicina convenţională, în cazul bolilor cronice şi a cancerului multe persoane apelează cu mult succes şi la terapiile complementare. Cu ajutorul lor se scurtează timpul de vindecare, se elimină riscul de recidivă şi se reechilibrează corpul, mintea şi sufletul.
Un studiu al Societăţii Europene de Oncologie a arătat că peste 40% dintre pacienţii care au pus cancerul în remisie sau chiar au învins cancerul au utilizat şi terapii complementare în asociere cu tratamentele medicale clasice. Astfel că, o nouă abordare în lupta contra bolilor cronice şi a cancerului este reprezentată de medicina integrativă, care constă în asocierea terapiilor alopate cu terapiile complementare.
Tratamentele complementare vizează cauzele bolilor, nu doar simptomele acestora şi sunt concepute pentru a sprijini procesele naturale de vindecare ale organismului.
1. Prefaţă... 1-5
2. Introducere... 2-9
3. Purificare şi dezintoxicare... 3-14
3. 1 Metode complementare de purificare... 3-15
3. 1. 1 Purificarea intestinului gros... 3-15
3. 1. 2 Purificarea ficatului şi a vezicii biliare... 3-24
3. 1. 3 Purificarea rinichilor... 3-37
3. 1. 4 Purificarea stomacului... 3-44
3. 1. 5 Purificarea întregului tub digestiv... 3-47
3. 1. 6 Purificările de dimineaţă - kriya-urile... 3-54
3. 2 Terapii complementare Diete de dezintoxicare 3-59
3. 2. 1 Terapia Gerson... 3-60
3. 2. 2 Dieta Budwig (cu ulei şi seminţe de in şi urdă) 3-77
3. 2. 3 Terapia Breuss... 3-91
3. 2. 4 Regimul nr 7 Ohsawa... 3-97
3. 2. 5 Terapia prin post intermitent şi post negru... 3-105
4. Alimentaţia sănătoasă... 4-131
4. 1 Sănătatea sistemului digestiv... 4-131
4. 2 Microbiomul - probipticele şi prebioticele... 4-136
4. 2. 1 Probiotice şi Prebiotice... 4-150
4. 3 Evitarea consumului de anti-nutrienţi... 4-158
4. 4 Creşterea consumului de amidon rezistent... 4-181
4. 5 Alimentaţia preponderent alcalină;... 4-185
4. 6 Combinarea corectă a alimentelor... 4-195
4. 7 Tipuri de grăsimi şi uleiuri... 4-202
4. 7. 1 Rolul grăsimilor în alimentaţie:... 4-202
4. 7. 2 Uleiurile... 4-207
4. 8 Consumul de fructoză, glucoză şi zahăr... 4-222
4. 8. 1 Fructoza... 4-222
4. 8. 2 Glucoza... 4-230
4. 8. 3 Zahăr (Sucroza)... 4-231
4. 9 înlocuitorii zahărului... 4-234
4. 10 Alimentaţie cu indice glicemic mic... 4-248
4. 11 Alimentaţia organică (bio)... 4-251
4. 12 Beneficiile vegetarianismului... 4-254
4. 13 Germinarea, fermentarea şi hidratarea... 4-258
4. 14 Evitarea alimentelor iradiate... 4-265
4. 15 Alimentele congelate... 4-267
4. 16 Pregătirea alimentelor - cum le gătim?... 4-267
4. 17 Apa pură alcalină şi hidroterapia... 4-270
5. Anexă: Clasificarea uleiurilor vegetale... 5-277
6. Bibliografie... 6-278
Accesul clienţilor
-Cărţi noi
-- 49,00 lei52,00 lei (-5,77%)
- 66,00 lei69,00 lei (-4,35%)
- 40,00 lei42,00 lei (-4,76%)
Promoţii
-- 49,00 lei52,00 lei (-5,77%)
- 66,00 lei69,00 lei (-4,35%)
- 40,00 lei42,00 lei (-4,76%)
Asistenţă online
-![]() |
Suntem deconectați |
RECENZII