Mesaje de la Maestrii Ascensionati. Vol. 1. O misiune importanta: Romania

Mesaje de la Maestrii Ascensionati. Vol. 1. O misiune importanta: Romania
Preț: 25,00 lei
Disponibilitate: în stoc furnizor - stoc 1
Editura:
Anul publicării: 2010
Pagini: 270

DESCRIERE

... o carte de avangardă spirituală ce vorbeşte despre regăsirea lui Dumnezeu, evoluţia rasei umane, lucrul cu noua energie şi transformările inerente epocii pe care o parcurgem.

Multe persoane se plâng de problemele pe care le întâlnesc în viaţa de zi cu zi. În funcţie de menirea sa, fiecare om se află în faţa unor încercări mai simple sau mai grele ce îl ajută să înainteze.

…suntem la începutul unei ere noi, cea a Vărsătorului, şi împărtăşim rolul de spectatori ai unei inevitabile prăbuşiri a tuturor structurilor economice şi sociale. Bazele acestor structuri încep să cedeze, iar energiile ce le-au susţinut se retrag, căci nu mai rezonează cu noile emisii energetice ce se revarsă asupra planetei.

Unii oameni sunt deschişi în faţa noului, alţii se sperie de schimbare. Mulţi dintre ei sunt ataşaţi de vechile structuri ale trecutului şi nu acceptă transformarea, rezonând cu vechile dogme şi limitări.

Oamenii vor deveni mai deschişi realităţii în care trăiesc. Vor înţelege mai uşor faptul că emisiile lor mentale şi faptele lor de fiecare moment pot avea efecte ce vor influenţa viitorul lor şi al urmaşilor lor.

Necesitatea de a face şi a exprima binele va deveni un subiect foarte important.

Povara unei mentalităţi învechite şi eronate a creat ziduri de nepătruns în calea schimbării şi a transformării. Gândirea negativă, viziunea limitată şi dogmatică nu va mai rezona cu noua energie a Pământului.

Ne aflăm la o răscruce ce va conduce omenirea la o mare mutaţie în conştiinţă. Toţi oamenii vor înţelege că nu sunt singuri şi că aparţin unei mari familii ce reprezintă lumea întreagă şi căreia îi suntem datori cu sprijin şi ajutor.

Trebuie să înţelegem cu toţii că emisiile noastre mentale influenţează întreaga noastră familie care este lumea şi că fiecare dintre noi va da socoteală de natura acestora, bună sau rea. Vieţile şi viitorul copiilor şi nepoţilor noştri va depinde şi de aceste emisii, căci Era Vărsătorului îi va aduce omului puterea de creator. Depinde numai de el ce va crea.

Un alt impediment ce este întâlnit pe calea desăvârşirii noastre este frica. Putem vorbi de frica de viaţă şi de moarte, frica de a nu reuşi şi tot aşa. Trăim cu toţii acest sentiment pentru că nu ne-am aflat încă libertatea.

Dacă ar fi să analizăm acest sentiment, ne-am da seama că el este rezultatul gândirii noastre. Temerile de zi cu zi, grijile, necredinţele ne-au condus spre a trăi această stare. Înlăturarea ei se poate obţine prin schimbarea modului de a gândi, purificarea mentalului fiind necesară evoluţiei noastre.

Dumnezeu prin puterea Sa nu dă nimănui ceva ce nu ar putea să ducă, să împlinească. Scopul tuturor încercărilor este evoluţia.
Prin multiplele renaşteri spiritualizăm treptat materia trupurilor noastre succesive, până când obţinem eliberarea şi iluminarea. Atunci lecţiile acestei planete vor fi însuşite, iar Pământul va înceta să mai fie o şcoală de urmat.

Evoluţia are ciclurile ei. Fiecare om poate să aleagă prin liberul său arbitru înaintarea, stagnarea sau decăderea sa. În cazul celor ce s-au legat cu fire de lumină de Cer, posibilitatea destabilizării se reduce.

Echilibrarea noastră va schimba totul în jur, este nevoie stringentă de asta.
Este natural ca la începutul unei ere să apară mutaţii de conştiinţă şi ceea ce părea altădată magic şi ciudat să devină un fapt normal.

Acum trebuie să experimentăm starea de a iubi dezinteresat, sentiment ce va trebui să cuprindă omenirea în totalitatea ei.

CUPRINS:

I. Cuvânt înainte

II. Introducere

III. Mesajele Maeştrilor Ascensionaţi

IV. Articole

Lucrarea lui Iisus Hristos cea veche si cea noua
Criza mondiala, o criza spirituala
Material sau spiritual, sa stagnam sau sa evoluam
Suntem cu totii unici
Descoperind libertatea interioara
Arta de a deveni propriul stapan
Cautandu-ti adevarata familie
Arta vindecarii
Simptomele ascensiunii spirituale
Ce inseamna a fii un maestru spiritual
Educand tineretul, educati viitorul
Energia noului pamant
2012 si centura fotonica – inceputul adevarului
2012 si ce va urma dupa
Testament de lumina

V. O misiune importantă: România

Explicatie. Despre initieri
Grupul Agni – despre noi
Misiunea de la Piatra Arsa
Misiunea de la Sfinx
Misiunea de la Piatra Craiului
Misiunea de la Retezat
Misiunea de la Cetatea Poenari
Misiunea din Muntii Apuseni
Misiunea de la Plaiul Foii
Misiunea de pe Valea Cernei
Misiunea de la Sulina
Misiunea din Muntii Poiana Rusca
Misiunea de la Predeal
Misiunea din Muntii Vrancei
Misiunea de la Mangalia
Misiunea Hoia Baciu
Hora Romaniei

VI. Încheiere

VII. Epilog: Viitorul începe azi

Glosar de termeni esoterici
Date despre autor
Bibliografie

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0404 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.