Mesaje de la ingerii tai. Carti oracol. Ce vor ingerii tai sa stii

Mesaje de la ingerii tai. Carti oracol. Ce vor ingerii tai sa stii
Preț: 30,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil - stoc zero
ISBN: 973-88592-7-2
Editura:
Anul publicării: 2009
Pagini: 72 p. (cărticica) + 44 de lamele color cu fotografii minunate ale îngerilor

DESCRIERE

Acest set de cărţi facilitează, mai mult ca niciodată, preluarea surprinzător de exactă a mesajelor de la îngeri pentru dumneavoastră sau pentru alte persoane. Fiecare carte reprezintă o minunată imagine a unui înger, împreună cu un mesaj format dintr-o propoziţie sau două.

Aceste cărţi vă vor ajuta să aflaţi care vă este scopul în viaţă, dacă cineva este sau nu este sufletul dumneavoastră pereche, ce trebuie să faceţi în privinţa situaţiilor de la locul de muncă sau din viaţă, în general, ori să primiţi răspuns la alte întrebări importante. Doreen şi-a alcătuit cărţile oracol bazându-se pe mesaje reale preluate de ea de la îngeri, folosind cele mai obişnuite întrebări formulate, şi pe răspunsurile îngerilor, pentru a crea acest set final atât pentru cititorii începători de cărţi oracol, cât şi pentru cei avansaţi.

Cărticica de instrucţiuni vă va da semnificaţia generală a celor 44 de cărţi oracol Mesaje de la îngerii tăi. Mesajele sunt specifice şi la obiect, ceea ce limpezeşte şi înlătură ambiguităţile în preluarea mesajelor de la îngeri. Ca întodeauna, toate textele tipărite pe cărţile oracol sau în acest ghid sunt pozitive şi înălţătoare.
Instrucţiuni pentru lucrul cu cărţile oracol
"Mesaje de la îngerii tăi. Ce vor îngerii tăi să ştii"

Fiecare carte pe care o trageţi din set „vine la dumneavoastră” dintr-un anumit motiv. Cu ajutorul îngerilor şi prin Legea Spirituală a Atracţiei, veţi trage automat cărţile care vă oglindesc gândurile şi emoţiile actuale. Şi cum viitorul dumneavoastră porneşte din ceea ce gândiţi şi faceţi, aceste cărţi vă prezic cu mare fineţe viitorul.
Mesajul pe care îl veţi citi în partea de jos a fiecărei cărţi oracol – şi mesajul extins din capitolul „Semnificaţiile generale ale cărţilor oracol” din cărticica de instrucţiuni – vă va călăuzi clar şi precis. Totuşi, îngerii dumneavoastră păzitori vor mai adăuga mesajele lor personalizate, pe măsură ce veţi citi fiecare carte şi cărticica însoţitoare. Este deci important să ascultaţi în mod intuitiv şi să vă acordaţi pe frecvenţa potrivită ori de câte ori faceţi o „citire” a cărţii pentru dumneavoastră sau pentru alţii.
Citirile cărţilor oracol cu îngeri
Citirea unei cărţi oracol cu îngeri înseamnă că adresaţi îngerilor o întrebare, o păstraţi în gând în timp ce amestecaţi cărţile şi apoi aşezaţi cărţile aşa cum simţiţi că sunteţi călăuziţi. Puteţi întreba despre orice domeniu al vieţii, despre o altă persoană, ba chiar puteţi pune o întrebare în numele altei persoane (adică, „Ce trebuie să ştie Debbie pentru a face ca această situaţie să fie un succes?). Sau îi puteţi întreba pe îngeri simplu: „Ce doriţi voi ca eu să ştiu?”

Nu puteţi să faceţi o greşeală ori să alegeţi „greşit” cărţile în timpul unei citiri, fiindcă îngerii supraveghează procesul şi puterea lor împiedică orice citire incorectă. Puteţi alege cărţile din partea de sus a setului sau puteţi tăia cărţile la mijloc şi puteţi lua cărţile aflate la baza celor două jumătăţi. De asemenea, puteţi desfăşura cărţile în evantai şi puteţi alege orice cărţi vă atrag. Dacă o carte sare din set, acordaţi o atenţie specială acestui mesaj. Dacă primiţi în mod repetat aceeaşi carte, înseamnă că îngerii vă cer să auziţi acel mesaj la un nivel mai profund. Dacă aveţi nevoie de lămuriri privind felul în care o anumită carte se referă la situaţia dumneavoastră, cereţi-le îngerilor să vă ajute să înţelegeţi şi apoi trageţi din nou cărţile.

Aceste cărţi sunt concepute să fie folosite cu ajutorul intuiţiei dumneavoastră. Prin urmare, nu există un fel corect sau incorect de a desfăşura cărţile. Puteţi alege oricâte cărţi simţiţi că sunt necesare pentru fiecare citire. Vă reamintesc că nu puteţi face o greşeală. Cele mai multe citiri au nevoie de una până la cel mult douăsprezece cărţi.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0250 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.