MemoMed 2018

MemoMed 2018
Preț: 87,00 lei
Disponibilitate: în stoc furnizor
Editura:
Anul publicării: 2018
Ediția: 24
Pagini: 1512

DESCRIERE

MemoMed 2018, Editia 24 - Volumele I si II

Lucrarea MEMOMED 2018 este recomandata atat medicilor si farmacistilor cat si celor interesati de cunoasterea celor mai noi informatii si practici terapeutice.

Volumul. I:  MEMORATOR DE FARMACOLOGIE ALOPATA
Volumul. II: GHID FARMACOTERAPIC ALOPAT SI HOMEOPAT
 
Prefata la editia a douazecisipatra

Piata farmaceutica din Romania se confrunta cu lipsa multor miedicamente care se adreseaza unor patologii multiple. 

Factorii cauzali ai acestei situatii sunt, pe de o parte, exportul paralel, iar pe de alta parte, modalitatea de stabilire a preturilor. 

Daca in ale tari membre UE stabilirea pretului se face dupa analiza veniturilor sistemelor de asigurari de sanatate, a numarului de pacienti sau a trendului anterior al pretului medicamentului, in Romania se analizeaza preturile medicamentelor din 12 tari considerate de referinta, in tara noastra stabilindu-se pretul cel mai scazut. 

Ca urmare a acestui fapt, o parte dintre medicamente nu vor nai fi comercializate in Romania, discontinuitatea fiind temporara sau definitiva. 

Agentia Nationala a Medicamentului si Dispozitivelor Medicale ANMDM) a postat, incepand cu data de 1 iunie 2016 pe website-ul institutiei notificarile detinatorilor autorizatiilor de punere pe piata a medicamentelor (APP) privind statutul de discontinuitate al acestora. 

In prezenta lucrare aceste informatii au fost notate astfel: 
* Discontinuitate temporara 
** Discontinuitate permanenta 
 
 
 
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0235 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.