Medium medical. Sucul de telina

Medium medical. Sucul de telina
Preț: 35,00 lei
Disponibilitate: în stoc furnizor - stoc 1
ISBN: 978-606-756-037-4
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 200
Format: 16.5*21.6

DESCRIERE

Medium Medical. Sucul de ţelină. Cel mai puternic remediu al epocii noastre, care vindecă milioane de oameni din întreaga lume - Anthony William

 

În cartea Sucul de ţelină: Cel mai puternic remediu al epocii noastre, care vindecă milioane de oameni din întreaga lume, Anthony William, iniţiatorul mişcării globale a băutorilor de suc de ţelină, îţi prezintă capacitatea uluitoare a sucului de ţelină de a-ţi vindeca starea de sănătate pe toate nivelurile:

-El vindecă intestinele şi alină toate bolile digestive;

-Echilibrează glicemia, tensiunea, greutatea şi funcţia glandelor suprarenale;

-Neutralizează şi elimină toxinele din ficat şi din creier;

-Restaurează starea de sănătate a oamenilor care suferă de o gamă largă de boli şi simptome cronice şi misterioase (fără cauze şi metode de tratament cunoscute de medicina convenţională), între care starea de epuizare, ceaţa mentală, acneea, eczemele, dependenţele de orice fel, ADHD, afecţiunile glandei tiroide, diabetul, SIBO, tulburările alimentare, bolile autoimune, boala Lyme şi problemele de sănătate ale ochilor.

După ce explică în ce fel generează sucul de ţelină aceste beneficii şi multe altele prin proprietăţile sale antiinflamatorii, de alcalinizare şi de curăţare, Anthony îţi prezintă liniile directoare precise şi corecte ale unei cure de detoxificare cu suc de ţelină, pentru a o putea aplica în propria ta viaţă cu succes. Astfel, poţi găsi în carte instrucţiuni referitoare la prepararea sucului de ţelină, la cantităţile care trebuie băute, la momentele ideale în care acesta trebuie consumat şi la efectele la care trebuie să te aştepţi pe măsură ce corpul tău începe să se detoxifice. La toate acestea se adaugă răspunsuri referitoare la întrebări precum: „Este sigur să bei suc de ţelină atunci când eşti însărcinată sau atunci când alăptezi?”, „Este de preferat să procesezi ţelina într-un blender sau într-un storcător?” ori „Îmi pot lua medicamentele cu sucul de ţelină?” Vei găsi în această carte tot ce trebuie să ştii – direct de la sursa originară – pentru a putea beneficia plenar de ceea ce Anthony numeşte „cel mai grozav tonic vindecător al tuturor timpurilor”.

 

CUPRINS:

 

Capitolul 1 De ce tocmai sucul de ţelină? 1

Capitolul 2 Beneficiile sucului de ţelină 11

Capitolul 3 Alinarea simptomelor şi afecţiunilor de care suferi 25

Capitolul 4 Cum trebuie consumat eficient sucul de ţelină 79

Capitolul 5 Cura de detoxificare cu suc de ţelină 105

Capitolul 6 Răspunsuri referitoare la procesul de vindecare şi de detoxificare 111

Capitolul 7 Zvonuri, motive de îngrijorare şi mituri 123

Capitolul 8 Alte recomandări terapeutice 139

Capitolul 9 Alternative la sucul de ţelină 147

Capitolul 10 O mişcare pentru vindecare 153

Index 163

Mulţumiri 177

Despre autor 181

Vezi și alte cărți: medium medical

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0233 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.