Meditatia. Arta de a fi constient

Meditatia. Arta de a fi constient
Preț: 23,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil - stoc zero
ISBN: 973-1837-09-3
Editura:
Anul publicării: 2009
Pagini: 288

Alertă stoc

?
Completați adresa dumneavoastră de e-mail
*
?
Codul de siguranță, necesar pentru a face distincție între oameni și programele informatice automate care răspândesc spam

DESCRIERE

Lasă-l pe Jon Kabat-Zinn să îţi faca cunoştinţă, cu... tine însuţi. În nici un alt loc din literatura consacrată meditaţiei nu vei găsi o cale atât de simplă şi de plină de bun simţ către tine."

Ceea ce mi se pare fascinant este faptul că picioarele noastre îşi găsesc singure calea. Atunci când îmi contemplu mersul, sunt uimit să văd cât de multe şi de diferite sunt locurile pe care picioarele mele le-ar putea alege pentru a călca pe ele. Din mulţimea acestor posibilităţi potenţiale pe care le au în fiecare moment, ele aleg un singur loc, după care păşesc pe el cu întreaga greutate a trupului (sau mai uşor, dacă li se pare că locul este periculos), după care se detaşează, lăsând următorul pas să îşi aleagă drumul. În acest fel, avansez. Întregul mecanism se petrece aproape fără ca...

O modalitate ideală de a înceta orice fel de activitate constă în a-ţi schimba pentru o clipă perspectiva, trecând de la modul "acţiunii" la cel al "fiinţării". Gândeşte-te că eşti un martor etern, situat în afara timpului. Contemplă acest moment, fără a încerca să-l modifici în vreun fel. Ce se petrece? Ce simţi? Ce vezi? Ce auzi?
Partea nostimă a tehnicii de oprire din orice activitate constă în faptul că te proiectează automat în momentul prezent. Totul devine dintr-o dată mai simplu.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0347 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.