Martorul zeilor

Martorul zeilor
Preț: 39,00 lei
Disponibilitate: în stoc furnizor - stoc 1
ISBN: 978-606-789-239-0
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 192
Format: 13*20
Categoria: Dezvaluiri

DESCRIERE

Martorul zeilor. Ce am ţinut secret timp de decenii - Erich von Däniken

 
Cum se face că von Däniken, părintele teoriei despre extratereştrii antici, nu s-a îndoit niciodată că locuitorii altor planete chiar au venit pe Pământ cu multe milenii în urmă şi că ne supraveghează şi în ziua de azi?
Cum de a susţinut ferm atâţia ani că OZN-urile sunt reale şi că există oameni care au fost răpiţi de extratereştri? De ce a criticat în mod repetat istoriile oficiale şi dogmele religioase, îndurând atâta ostilitatea şi dispreţ?
Răspunsul este simplu: pentru că von Däniken a stat de vorbă cu persoane ale căror mărturii îi susţin teoriile. Pentru că oameni care au văzut OZN-uri sau au fost răpiţi de extratereştri au avut încredere să-i împărtăşească experienţele lor. Şi pentru că a reuşit să afle secrete bine păzite de la de la experţi din interiorul unor instituţii cheie în studierea fenomenului.
În cartea de faţă, von Däniken face publice pentru prima oară relatări cutremurătoare ale unor martori oculari şi rapoarte oficiale care vă vor lăsa fără cuvinte!
 
CUPRINS:
 

Scrisoare către cititori... 7

1. Întâlniri imposibile... 11
2. Basme pentru creştini...  45
3. Conexiuni egiptene... 71
4. Minţit, înşelat, abuzat... 105
5. Conexiuni ascunse... 153
6. Ce mai voiam să spun... 175

Note ... 185
Ilustraţii... 191

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0215 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.