Mai fericit decat Dumnezeu

Mai fericit decat Dumnezeu
Preț: 25,00 lei
Disponibilitate: în stoc furnizor - stoc 1
Editura:
Anul publicării: 2013
Ediția: 2018
Pagini: 192

DESCRIERE

Mai fericit decat Dumnezeu - Neale Donald Walsch
 
…un manual al Maestrului pentru trezirea spirituala… Tu eşti un maestru spiritual şi s-ar putea să nu ştii acest lucru. Acesta este manualul tău. El a fost creat pentru tine, de către tine. În acest moment, poate că nu ştii acest lucru, dar, în curând, vei şti... Noi suntem cu toţii Maeştri Spirituali. Revelaţiile extraordinare din această carte demonstrează, cu claritate, faptul că fiecare fiinţă umană poate deveni o manifestare a măiestriei spirituale, transformând viaţa obişnuită, într-o experienţă extraordinară de viaţă. Autorul bestseller-ului Conversaţii cu Dumnezeu îţi oferă o călătorie spre fericire, prin intermediul unei învăţături captivante, care îţi poate schimba viaţa. Neale Donald Walsch este autorul seriei de cărţi Conversaţii cu Dumnezeu, dintre care şase au intrat pe lista New York Times a celor mai bine vândute cărţi. Viaţa şi activitatea sa au ajutat la crearea unei renaşteri spirituale, scrierile sale fiind traduse în 37 de limbi şi citite de milioane de oameni. În curând, orice om de pe Pământ va afla despre Marile Principii ale Vieţii, despre modul în care acţionează ele, despre scopul pentru care am fost creaţi şi despre potenţialul pe care îl au, pentru a schimba lumea. Iar ziua aceea va fi cu adevărat binecuvântată. Pentru că, în acea zi, vom fi cu toţii... mai fericiti ca Dumnezeu.
 
CUPRINS:
 
CAPITOLUL 1 Asişti acum la modul în care funcţionează un Mecanism Extraordinar CAPITOLUL 2 Adevărul senzaţional care va ului lumea CAPITOLUL 3 Promisiunea în care puţini oameni pot crede; Adevărul pe care puţini oameni îl pot accepta CAPITOLUL 4 Noua veste bună CAPITOLUL 5 Când a vedea nu înseamnă a crede CAPITOLUL 6 Cea mai importanta întrebare care s-a pus vreodată CAPITOLUL 7 Lucrarea diavolului sau Lucrarea lui Dumnezeu? CAPITOLUL 8 O unealtă cu două mânere CAPITOLUL 9 Principiile fundamentale ale vieţii CAPITOLUL 10 Alegerea conştientă versus Alegerea inconştientă CAPITOLUL 11 Miracolul care îţi va schimba viata CAPITOLUL 12 De ce devine viaţa contradictorie CAPITOLUL 13 Calea de ieşire din capcana negativităţii CAPITOLUL 14 Viata este o aventură extraordinară CAPITOLUL 15 Nu te îngrijora, ai mereu tot ceea ce îţi trebuie CAPITOLUL 16 Iată-l: Adevărul Nerostit CAPITOLUL 17 Nu trebuie să-ţi faci griji în legătură cu tine CAPITOLUL 18 De ce şi cum uităm CAPITOLUL 19 Câteva cuvinte despre „Gândirea negativă" CAPITOLUL 20 Adevărata natură a lui Dumnezeu CAPITOLUL 21 Libertatea ta deplină este darul cel mai de preţ al lui Dumnezeu CAPITOLUL 22 Mecanismul manifestării CAPITOLUL 23 De ce a fost tăinuit Procesul Creaţiei CAPITOLUL 24 Cea mai bună cale de a a-ţi atinge scopurile personale CAPITOLUL 25 Procesul Creaţiei Personale şi Suferinţa Lumii CAPITOLUL 26 Cum poţi să foloseşti Procesul Creaţiei Personale pentru a ajuta întreaga lume CAPITOLUL 27 17 Paşi pentru a fi mai fericit decât Dumnezeu CAPITOLUL 28. Tu Creezi o Revoluţie Anexă Despre autor

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0243 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.