Magul din Java. Invataturile unui nemuritor taoist autentic

Magul din Java. Invataturile unui nemuritor taoist autentic
Preț: 16,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil - stoc 0
ISBN: 973-7978-62-5
Editura:
Anul publicării: 2006
Pagini: 270
Categoria: Religie

DESCRIERE

Secvenţa cea mai tulburătoare din filmul „Inelul de foc” este cea care prezintă un acupuncturist chinezo-javanez, care îşi demonstrează măiestria deplină pe care o are asupra fenomenului ch'i, sau bioenergiei, mai întâi generând un curent electric prin corpul său, pe care îl foloseşte pentru a vindeca o infecţie la ochi a cameramanului, apoi dă foc unui ziar, cu o flacără ce-i iese din mână.

„Inelul de foc” a făcut mii de oameni să pornească în căutarea acestui om, John Chang, pentru a deveni elevii săi. Dintre mulţii occidentali care l-au abordat, John Chang a acceptat cinci ca ucenici. Kosta Danaos este al doilea dintre cei cinci.

„Magul din Java” este povestea uceniciei lui Kosta Danaos alături de John Chang - şi, în acelaşi timp, istoria disciplinei Mo-Pai, care, în ultimii 2000 de ani, şi-a ţinut secrete învăţăturile.

În anii uceniciei sale cu John Chang, Danaos a văzut demonstraţii de pirokinezie, telekinezie, levitaţie, telepatie şi multe alte fenomene deosebite şi le-a şi practicat. A vorbit cu spiritele şi a adus mărturie despre viaţa de apoi.

„Magul din Java” va grăbi cu siguranţă ceea ce ar putea foarte bine să devină cea mai mare revoluţie a secolului al XXI-lea - confirmarea şi studiul bioenergiei.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0351 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.