Lumea de dincolo. Moartea violet

Lumea de dincolo. Moartea violet
Preț: 21,00 lei
Disponibilitate: în stoc furnizor - stoc 1
ISBN: 973-636-374-0
Editura:
Anul publicării: 2009
Pagini: 112

Scrie o recenzie!

*
?
Completați numele sau diminutivul dumneavoastră
?
Adresa dvs de e-mail, câmp opțional. Completați dacă doriți să primiți prin e-mail eventualele replici/răspunsuri.
*
?
Scrieți un titlu relevant pentru review-ul dvs, folosind cuvinte reprezentative pentru descrierea produsului care urmează să o faceți.
*
?
Textul review-ului, vorbiți la obiect, oferiți câte mai multe detalii.
*
1 2 3 4 5
?
Acordați o notă produsului (în funcție de caracteristici, raport preț/calitate, etc.): de la cinci stele, dacă sunteți foarte mulțumit, până la o stea, dacă sunteți foarte nemulțumit.
*
?
Codul de siguranță, necesar pentru a face distincție între oameni și programele informatice automate care răspândesc spam
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

DESCRIERE

O certitudine exista: omul a avut o perceptie speciala a universului, i-a intuit, dinapoia aparentelor, planurile multiple de manifestare, vibratiile lumilor paralele, „ecranate” de realitatea anodina, limitata in care traiesc majoritatea fiintelor de pe Terra. Mai mult, aceasta perceptie a constituit impulsul si stimulentul pentru cercetarea si experimentarea metarealitatii iar rezultatul, deloc spectaculos acum, la nivel paranormal, s-a vadit incitant si foarte demn de interes in domeniul literaturii. Lumea de dincolo reprezinta un document spontan si netrucat al experimentelor si observatiilor de initiat a lui Meyrink in domeniul a doua dintre disciplinele ocultismului: spiritismul si yoga. Observatiile, comentariile si evocarile ilustrative urmaresc descrierea si evaluarea obiectiva a fenomenelor mediumnice/spiritiste si performantele tehnicilor yoga, asa cum erau intelese si percepute in Europa, imediat dupa primul razboi mondial. CUPRINS: Despre autor Imagini in aer 1. Ocultismul 2. Lumea invizibila 3. Trezirea facultatilor oculte prin disciplina vointei si anumite droguri Moartea violet Bibliografie

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.0260 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.