La raul Piedra am sezut si am plans

La raul Piedra am sezut si am plans
Preț: 32,00 lei
Disponibilitate: în stoc furnizor - stoc 1
ISBN: 978-973-689-733-7
Editura:
Anul publicării: 2008
Ediția: 2014
Pagini: 216

Scrie o recenzie!

*
?
Completați numele sau diminutivul dumneavoastră
?
Adresa dvs de e-mail, câmp opțional. Completați dacă doriți să primiți prin e-mail eventualele replici/răspunsuri.
*
?
Scrieți un titlu relevant pentru review-ul dvs, folosind cuvinte reprezentative pentru descrierea produsului care urmează să o faceți.
*
?
Textul review-ului, vorbiți la obiect, oferiți câte mai multe detalii.
*
1 2 3 4 5
?
Acordați o notă produsului (în funcție de caracteristici, raport preț/calitate, etc.): de la cinci stele, dacă sunteți foarte mulțumit, până la o stea, dacă sunteți foarte nemulțumit.
*
?
Codul de siguranță, necesar pentru a face distincție între oameni și programele informatice automate care răspândesc spam
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

DESCRIERE

În toate povestile de dragoste exista întotdeauna ceva care ne apropie de eternitate si de esenta vietii, pentru ca povestile de dragoste contin toate tainele lumii.

Ce se întâmpla însa atunci când timiditatea împiedica o dragoste adolescentina sa înfloreasca? Si ce se întâmpla când, unsprezece ani mai târziu, destinul îi reuneste pe îndragostiti?

Între timp, pe ea viata a învatat-o sa fie puternica si sa-si ascunda sentimentele. Iar el a devenit un chipes îndrumator spiritual - cu reputatia ca poate înfaptui miracole - care a ales religia ca refugiu fata de conflictele sale interioare.

Împreuna, ei fac o calatorie care la început este plina de greutati, sentimentele de vinovatie si resentimentele iesind la suprafata dupa atâtia ani. Dar lânga râul Piedra, într-un satuc din Pirineii francezi, stau de vorba despre marile întrebari ale vietii si reconsidera relatia speciala dintre ei.

„La râul Piedra am sezut si am plâns” este un roman încântator, cu o naratiune poetica si transcendenta care reflecta toate tainele dragostei si ale vietii.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0236 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.