Kombucha. Plante medicinale care pot fi folosite pentru ceaiul de Kombucha

Kombucha. Plante medicinale care pot fi folosite pentru ceaiul de Kombucha
Preț: 25,00 lei
Disponibilitate: în stoc furnizor - stoc 1
Editura:
Anul publicării: 2008
Pagini: 134

Recomandă unui prieten

De la:

*
?
Completați numele dumneavoastră
?
Completați adresa dumneavoastră de e-mail

Către:

*
?
Completați numele prietenului dumneavoastră
?
Completați adresa de e-mail a prietenului dumneavoastră
*
?
Codul de siguranță, necesar pentru a face distincție între oameni și programele informatice automate care răspândesc spam

DESCRIERE

Am structurat această carte în trei părţi. În prima parte, ofer informaţii generale legate de cultura de Kombucha, iar cea de-a doua parte prezint ceaiurile medicinale pe care le puteţi folosi pentru această cultură. Veţi găsi în această secţiune o listă de boli şi principalele plante medicinale pe care le puteţi folosi ca tratament pentru acestea. Se recomandă schimbarea amestecurilor de plante după câteva săptămâni, pentru a-i oferi organismului un stimulent diferit, astfel încât efectele benefice să fie amplificate, iar efectele secundare negative să fie evitate.

În cea de-a treia parte a cărţii voi prezenta în detaliu efectele negative ale diferitelor plante medicinale. Toate plantele prezentate în această carte sunt considerate de regulă absolut sigure, dar luate în doze foarte mari sau pe perioade prelungite de timp pot căpăta efecte adverse.

Kombucha a fost folosită de mulţi oameni de-a lungul timpului ca aliment hrănitor şi remediu vindecător. Amestecarea ceaiurilor din plante medicinale cu ceaiul negru obişnuit conduce la obţinerea unei băuturi care conţine proprietăţile tuturor ceaiurilor folosite. În funcţie de combinaţie, acestea se pot potenţa reciproc, sau dimpotrivă, se pot anihila. Gustul diferitelor combinaţii se amplifică de asemenea. De aceea, putem vorbi de mii de varietăţi de Kombucha, cu gusturi şi efecte vindecătoare diferite.

Cuprins:

Introducere... 9
Kombucha... 13
Fermentarea acidului lactic... 15
PH-ul ceaiului de Kombucha... 16
Cum vă puteţi fermenta propria cultură de Kombucha - reţeta de bază... 17
Temperatura ideală pentru fermentare... 19
Cele mai potrivite recipiente pentru cultura de Kombucha... 20
Procesul continuu de fermentare... 22
Probleme care pot apărea în timpul fermentării culturii de Kombucha... 26
Transformarea zahărului în Kombucha... 27
Oţetul de Kombucha... 28
Ce cantităţi trebuie băute... 29
Are Kombucha efecte secundare?... 29
Ceaiuri din plante medicinale... 33
Calitatea ceaiului!... 33
Au ceaiurile din plante medicinale efecte secundare negative?... 35
Când trebuie luate ceaiuri din plante medicinale?... 36
Ceaiul obişnuit... 37
Ceaiuri din plante medicinale... 40
Amestecarea diferitelor ceaiuri din plante medicinale... 41
Ceaiuri pentru un gust foarte bun... 46
Ceaiuri pentru o senzaţie generală de bunăstare şi pentru curăţarea sângelui... 47
Boli şi tratamente cu ajutorul plantelor medicinale... 49
Avertisment în privinţa folosirii acestor plante medicinale... 99
Lista plantelor recomandate în această carte... 105
Explicarea termenilor... 113
Prostii vehiculate în legătură cu Kombucha... 115
Comentarii lipsite de suport ştiinţific... 117
Zvonuri stupide... 119
Cercetări ştiinţifice legate de Kombucha... 120
Epilog. Efectul Placebo... 129
Indexul bolilor ce pot fi ameliorate cu ajutorul plantelor medicinale si al Kombucha... 132

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0213 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.