Karuna. Vindecarea naturala cu ingeri, arhangheli si lumina

Karuna. Vindecarea naturala cu ingeri, arhangheli si lumina
Preț: 30,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil - stoc zero
ISBN: 973-88920-5-7
Editura:
Anul publicării: 2009
Pagini: 204

DESCRIERE

Raspândirea din ce în ce mai larga a utilizarii tehnicilor de vindecare complementare/alternative, în special a metodelor energetice din categoria Reiki este un fenomen vizibil existent si la noi în tara. Daca în Statele Unite sau pe alte meleaguri metoda Reiki este nu numai utilizata, dar si bine fundamentata ca practica independenta din punct de vedere legal, în România explorarea implicatiilor medicale ale sistemelor Reiki este abia la început.

Tocmai în speranta popularizarii metodelor de vindecare alternative - în particular a sistemelor Karuna - am decis sa editam acesta lucrare care se adreseaza atât practicantilor Reiki, cât si celor interesati de îmbogatirea bagajului de cunostinte în ce priveste vindecarea, iubirea, compasiunea si iertarea. Simbolurile, meditatiile, utilizarile tehnicilor specifice, incântarile si intonarile Karuna sunt exploatate în aceasta lucrare pe larg, pe domenii distincte, acordându-se o atentie sporita aplicatiilor terapeutice. Totul pentru ca studentii sa fie mult mai bine informati. Pâna la urma, scopul principal al profesorului este sa îi formeze pe altii sa continue acest drum dificil, dar plin de împliniri, succese si satisfactii.

Lucrarea de fata prezinta, de asemenea, corelatiile necesare si, în mod evident, logice dintre sistemul de vindecare Karuna si lucrul cu Sfintii Arhangheli, studiul acestora fiind îmbogatit de o serie de aplicatii de natura practica deosebit de utile precum si de expunerea utilizarilor practice ale unor rugaciuni si acatiste în scopuri de vindecare. Analiza problemelor de karma nu lipseste nici ea, aceasta fiind strâns legata de aplicatiile sistemului tratat în lucrare.

Lucrarea se adreseaza în principal studentilor care au urmat cursurile de Karuna Reiki, în speranta ca va reprezenta un material aditional valoros care sa completeze manualele oficiale, însa oricine, de la simpli „curiosi" si pâna la cei interesati în lumina, îngeri, arhangheli sau în probleme de karma poate profita de pe urma acestei lucrari. Cartea de fata poate fi utilizata ca si manual de studiu al sistemului Karuna de catre colegii nostri maestrii si profesori la cursurile sustinute de acestia, în masura în care, bineînteles, rezoneaza cu tipul de informatie prezentata.

Cuprins:

Prefata. Semnificatiile cuvântului Karuna; fondatori ai sistemului. Meditatii specifice ale compasiunii si ale Karunei. Meditatia de aliniere cu Maestrii Ascendenti ai Pleiadelor. Meditatia cu simbolurile si activarea acestora. Meditatia iertarii de sine si de altii. Meditatia de comunicare cu copilul interior. Simbolurile folosite de sistemele de vindecare Karuna si entitatile de lumina corespunzatoare acestora: Simbolul Zonar. Simbolul Halu. Simbolul Harth. Simbolul Rama. Simbolul Gnosa. Simbolul Kryia. Simbolul Java. Simbolul Shanti. Simbolul Aum - sinteza maiestriei compasiunii si a iertarii. Simbolurile superioare Karuna si legatura lor cu Reiki traditional Dai Ko Myo - simbolul de maestru traditional Dai Ko Myo Tibetan. Sarpele de Foc, Dragonul de Foc si Raku. Antahkarana - simbol stravechi de vindecare Antahkarana celor sapte lumi. Antahkarana kaballistica. Yang. Antahkarana Yin. Crucea antahkaranika. Patura de Antahkarana. Arhanghelii si ritualurile din credinta crestin - ortodoxa. Acatistul Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavriil. Acatistul Sfântului Arhanghel Rafail. Acatistul Sfântului Înger Pazitor. Chemarea la compasiune. Bibliografie

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0422 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.