Karma yoga

Karma yoga
Preț: 9,50 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil - stoc 0
Editura:
Anul publicării: 2006
Pagini: 114

DESCRIERE

… orice acţiune a trupului sau a minţii va avea în mod obligatoriu anumite rezultate care, mai devreme sau mai târziu, se vor repercuta asupra celui care a acţionat. El trebuie să ţină minte că, dacă în orice muncă, intelectuală sau fizică, se include o dorinţă cât de mică de rezultate, dorinţa aceasta va crea sămânţa acţiunilor viitoare de natură similară.

Omul trebuie să înţeleagă limpede că fiecare acţiune creează neapărat o reacţiune; dacă toate acţiunile omului vor fi în deplină armonie cu legile morale şi fizice care dirijează viaţa şi universul, atunci şi reacţiunile, reflectându-se în viitor, îi vor aduce numai bine, pace, linişte, sănătate şi fericire. Dacă aceste legi vor fi însă dispreţuite, neluate în seamă, rezultatele vor crea nelinişte, boli şi necazuri.

Adeptul "Karma Yoga" va înţelege că în întregul univers există numai o singură Fiinţă sau Spirit, manifestat în toate fiinţele vii; el recunoaşte dreptul tuturor la viaţă şi nu va fi în stare niciodată să facă rău cuiva, nici măcar cu gândul. Un asemenea yoghin este total lipsit de egoism, iar influenţa sa asupra lumii devine neobişnuit de benefică.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0395 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.