Karma pura. Diagnosticarea karmei - vol. 2 (2 volume)

Karma pura. Diagnosticarea karmei - vol. 2 (2 volume)
Preț: 80,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil - stoc zero
ISBN: 978-954-9481-18-1
Editura:
Anul publicării: 2008
Pagini: 374

DESCRIERE

Am înţeles că, pe măsura ascensiunii în straturile tot mai fine, informaţia devine tot mai generalizată, iar forma exterioară lipseşte cu desăvârşire pentru că ea nu mai are nici o semnificaţie.

Când vă impuneţi restricţii în alimentaţie, în comunicare, în respiraţie, are loc activarea deschiderii structurilor spirituale subconştiente. Aceeaşi deschidere are loc şi în somn. Însă când omul doarme, conştiinţa lui este închisă. În cazul tehnicilor de care aminteaţi, conştiinţa este activă. Înseamnă că în această situaţie orice program trece mult mai repede din conştient în subconştient.

Dacă în acelaşi timp vă rugaţi, aspiraţi către Dumnezeu şi vă cultivaţi sentimentul iubirii, are loc o purificare totală a structurilor fizice şi spirituale.

CUPRINS:

Introducere. Timpul şi spaţiul. Alte lumi. Contactorii. Dublul Omului. Viitorul. Viitorii copii. Ataşamentele. Idolatria teluricului. Ieşirea la al treilea nivel al teluricului. Idolatria aptitudinilor. Idolatria înţelepciunii. Idolatria Destinului. Idolatria Părintelui Spiritual. Imaginea. Trufia şi mândria. Suicidul. Gelozia. Desfrâul. Oncologia. Banii. Prepararea vinului. Animalele. Teatrul şi arta. Activitatea cu grupuri de oameni. Rusia şi omenirea. Metodele moderne de influenţare a omului. Viitorul bioenergiei
Ultima informaţie. Noi cercetări. Încheiere.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0664 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.