Karma, astrologia şi transformarea personală. Vol. 2

Karma, astrologia şi transformarea personală. Vol. 2
Preț: 17,50 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil - stoc zero
ISBN: 973-9466-06-0
Editura:
Anul publicării: 2007
Pagini: 192

DESCRIERE

"Astrologia este o oglindă a sufletului, dezlegând prin limbajul cifrat al astrelor "de ce"-urile care se nasc în fiinţa noastră. Arroyo surprinde in mod uimitor relaţia dintre cauză şi efect, urmărind să ne familiarizeze cu simbolismul misterios al energiei începutului.

Totul are un început şi un sfârşit, iar în realitate nimic nu moare, totul se transformă. Experienţa vastă a psihanalistului american în domeniul relaţiilor interumane ne ajută să înţelegem lumea astrelor din perspectiva practică a transformării şi dezvoltării personalităţii.

Această carte revoluţionează viziunea clasică asupra astrologiei prin accentuarea valorilor sale spirituale. Arroyo, precursor al astro-psihologiei moderne, integrează fiinţa umană în contextul evoluţiei, a împlinirii destinului. Este o lucrare în care sunt armonios îmbinate elementele tradiţionale şi esoterice cu rezultatele cercetărilor din sfera psihologiei şi psihanalizei, care ne revelează o nouă formă de abordare în studiul şi aplicarea acestei ştiinţe multimilenare.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0239 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.