Iubirea. Diagnosticarea karmei - vol. 3

Iubirea. Diagnosticarea karmei - vol. 3
Preț: 40,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil - stoc zero
ISBN: 973-9481-20-4
Editura:
Anul publicării: 2008
Pagini: 202

DESCRIERE

Mi-am amintit de Biblie, unde se povesteşte cum îngerul a devenit demon. El s-a ancorat în perfecţiune şi a decis că Dumnezeu a creat un Univers imperfect.

Prin urmare senzaţia că lumea nu este perfectă, dispreţul faţă de oamenii imperfecţi, atât faţă de alţii cât şi faţă de sine însuşi, sunt vlăstare ale diavolismului. Perfecţiunea este o mare fericire atunci când ea reprezintă mijlocul de acumulare a iubirii pentru Dumnezeu, dar devine tragedie când se transformă în ţel unic.

Dacă cineva m-ar fi întrebat cu foarte puţin timp în urmă în ce constă sensul vieţii, i-aş fi răspuns: în aspiraţia către perfecţiune. De aceea cu cât sunt mai înalte adevărurile şi aspiraţiile umane, cu atât mai mare este responsabilitatea noastră şi cu atât mai mare este ispita de a le transforma în ţel, uitând de Dumnezeu.

Indicatorul principal care ne arată dacă încălcăm sau nu legea, este sentimentul iubirii din suflet. Când puterea noastră de a dărui iubire, este încetinită, acesta este un semn: noi începem să percepem incorect lumea. Când nu mai dăruim iubire înseamnă că am început, în interiorul nostru, să ridicăm pretenţii faţă de lume.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0398 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.