Irezistibil - Dependenta de tehnologie si afacerile din spatele ei

Irezistibil - Dependenta de tehnologie si afacerile din spatele ei
Preț: 49,00 lei
Disponibilitate: în stoc furnizor - stoc 1
Autor:
ISBN: 978-606-722-253-1
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 400
Categoria: Dezvaluiri

DESCRIERE

Irezistibil - Dependenta de tehnologie si afacerile din spatele ei - Adam Alter

 
În această carte revoluționară, Adam Alter urmărește ascensiunea dependenței comportamentale și explică motivele pentru care multe dintre produsele contemporane sunt irezistibile. Chiar dacă aceste produse miraculoase elimină distanțele care îi separă pe oameni, magnetismul lor extraordinar și, uneori, nociv nu este întâmplător. 

Companiile care proiectează aceste produse le ajustează de-a lungul timpului, până devine aproape imposibil să nu cedăm în fața lor. 

Analizând atent structura dependenței de comportamente, Alter explică ce putem face pentru a canaliza spre bine produsele care dau dependență – pentru a comunica mai bine între noi, pentru a cheltui și a economisi mai inteligent și pentru a pune granițe între muncă și joacă – și cum putem să găsim soluții prin care să combatem efectele nocive ale acestora asupra bunăstării, sănătății și fericirii noastre și ale copiilor noștri. 

Bine ați venit în era dependenței comportamentale. Suntem obsedați de e-mailuri, de aprecierile de pe Instagram și de fluxul de noutăți de pe Facebook. Exagerăm cu vizionarea de episoade din seriale TV și de videoclipuri pe YouTube. Lucrăm din ce în ce mai mult și petrecem o medie de trei ore pe zi butonând telefoanele inteligente. Jumătate dintre noi am prefera să ne rupem un os decât să ni se strice telefonul, iar copiii Generației Y stau atât de mult în fața ecranelor, încât întâmpină dificultăți în interacțiunea cu oamenii din jurul lor. 

Dacă nu te poți opri din privit, accesat și navigat, lasă din mână telefonul sau tableta și citește Irezistibil a lui Adam Alter, o carte importantă şi inovatoare, despre motivele pentru care suntem dependenți de tehnologie, despre modul în care am ajuns aici și despre lucrurile pe care ar trebui să le facem în continuare. 
 
DIN CUPRINS:
 
Prolog: Nu te droga niciodată cu marfa ta 
 
PARTEA ÎNTÂI | Ce este dependenţa comportamentală şi cum a apărut?
 
1. Cum au luat amploare obiceiurile care dau dependenţă   
2. Dependentul din fiecare dintre noi 
3. Biologia dependenţei comportamentale 
 
PARTEA A DOUA | Ingredientele dependenţei comportamentale (sau cum să creezi o experienţă care să dea dependenţă)
 
4. Scopuri   
5. Feedback 
6. Progres  
7. Creştere progresivă  
8. Suspans
9. Interacţiuni sociale 
 
...

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Cărți noi - Dezvaluiri

Created in 0.0206 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.