Introducere in teosofie

Introducere in teosofie
Preț: 25,00 lei
Disponibilitate: în stoc furnizor - stoc 1
ISBN: 978-606-94213-1-4
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 160
Format: 13*20

DESCRIERE

 Introducere în teosofie - C. W. Leadbeater 
 
Teosofia este o doctrină spirituală dezvoltată în secolul al XIX-lea în Statele Unite, având la bază lucrările Elenei Petrovna Blavatskaia. În sensul mai larg, teosofia desemnează o colecție de învățături mistice despre cosmogonie, misterele vieții și natura divinității (etimologic, cuvântul provine din termenii grecești theos, „Dumnezeu”, și sophia, „înțelepciune”, ceea ce s-ar putea traduce prin „înțelepciunea divină”). 
Datorită numeroaselor lucrări și prelegeri ale Societății Teosofice (fondată în 1875 la New York), precum și datorită influenței numărului mare de adepți, teosofia s-a răspândit rapid și în Europa și a contribuit substanțial la dezvoltarea curentului New Age în lume.
 
CUPRINS:
 
Capitolul 1. Ce este teosofia
Capitolul 2. De la absolut, la om
Capitolul 3. Formarea unui sistem solar
Capitolul 4. Evolutia vietii
Capitolul 5. Structura omului
Capitolul 6. Ce se intampla dupa moarte
Capitolul 7. Reincarnarea
Capitolul 8. Scopul vietii
Capitolul 9. Lanturile planetare
Capitolul 10. Rezultatul studierii teosofiei

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0200 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.