Inteleptul Iosif si fratii sai (ed. a II-a)

Inteleptul Iosif si fratii sai (ed. a II-a)
-5,9%
Preț: 32,00 lei
34,00 lei (-5,88%)
Promoția expiră la 05.12.2023
Disponibilitate: în stoc furnizor - stoc 1
ISBN: 978-606-897-023-3
Editura:
Anul publicării: 2023
Pagini: 32
Format: 13*20

DESCRIERE

 Înțeleptul Iosif și frații săi (ed. a II-a) - Catalin Grigore, Adela Maria Calistru

 
Carte pentru copii cu vârste între 3 și 10 ani
 
Pe când poporul ales al lui Dumnezeu era povățuit prin îngeri și prin drepții Vechiului Testament, patriarhul Iacov trăia împreună cu cei doisprezece fii ai săi în Canaan. Iosif, cel mai iubit dintre ei, a fost vândut de frații lui din cauza invidiei și dus în robie în țara faraonilor. Iosif nu și-a pierdut credința și, după multe greutăți, a ajuns chiar guvernatorul Egiptului. Purtarea de grijă a lui Dumnezeu și marea lui înțelepciune l-au ajutat să-și izbăvească tatăl și frații, precum și întregul popor egiptean de cumplita foamete care se abătuse asupra lor.
Viața înțeleptului Iosif este un exemplu de credință în Dumnezeu și de iertare a oamenilor, virtuți pe care trebuie să le dobândească orice creștin.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0304 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.