Ingerii lui Solomon

Ingerii lui Solomon
Preț: 18,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil - stoc 0
Editura:
Anul publicării: 2009
Pagini: 206

DESCRIERE

Regele Solomon ştia cum să exploateze energiile universale, pentru a-şi construi templul, pentru a accesa înţelepciunea şi a se bucura de toate bogăţiile lumii. Unicul lucru care îi lipsea era dragostea adevărată.

Makeda, Regina din Saba, era tânără şi plină de curiozitate exuberantă despre lume. În călătoria ei pentru a-l cunoaşte pe Regele Solomon, Makeda a învăţat despre tărâmul elemental al Jinnilor şi cum să lucreze cu Lumina magică a soarelui şi a lunii - dar încă nu era sigură cum să preia controlul asupra propriei vieţi.

În această carte a lui Doreen Virtue, „Îngerii lui Solomon” - care este corectă din punct de vedere cultural şi se bazează pe informaţii istorice, biblice şi arheologice cercetate temeinic - veţi vedea cum întâlnirea dintre Solomon şi Makeda le-a schimbat amândurora vieţile, pentru totdeauna.

Veţi trage cu ochiul peste umărul Reginei din Saba şi veţi descoperi secretele străvechi care dezvăluie cum templul lui Solomon a fost construit fără ciocane şi fierăstraie, şi rolul pe care l-au jucat Arhanghelii şi geometria sacră în materializarea acestei magii Divine.

Povestea magică de dragoste dintre Solomon şi Makeda vă va inspira în multe privinţe... chiar cu mult timp după ce o veţi termina de citit!

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0431 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.