Ingeri, suflet, vindecare

Ingeri, suflet, vindecare
Preț: 21,80 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil - stoc zero
ISBN: 973-0-0571-7
Anul publicării: 2008
Pagini: 208
Categoria: Religie

DESCRIERE

Chiar dacă prietenii noştri din cer sunt nevăzuţi, ei îşi pot face simţită prezenţa, doar să avem încredere şi sufletul deschis. Ei ne pot oferi protecţie, sprijin, îndrumări, încurajare. Puterea lor de intervenţie este foarte mare; pentru ei nu există ceva imposibil de realizat, cu condiţia să facă parte din ordinea divină, din drumul celui care solicită şi să fie integrat sub aspect temporal.
Îngerii vor să comunice cu noi, au multe să ne înveţe şi să ne dăruiască. Pentru aceasta e necesar ca noi să ne acordăm structura interioară la vibraţia lor, creând o punte de comunicare.

Cum realizăm aceasta?
Cea mai eficientă modalitate este aceea de a proceda aşa cum facem şi în relaţiile umane atunci când dorim să ne consolidăm o relaţie. Petrecem mai mult timp cu persoana respectivă, discutăm, realizăm lucruri împreună, În situaţia noastră, îl rugăm pe îngerul păzitor, pe arhanghelul sau îngerul pe care-l simţim cel mai apropiat să ne însoţească, să ne asiste în ceea ce facem şi căutăm să îi vorbim mereu, ca unui bun prieten.

"Lucrând în câteva spitale, am văzut şi am trăit suferinţa, durerea sau tristeţea oamenilor ajunşi neputincioşi în faţa bolii. Le-am dat speranţă, chiar şi în cazuri cu şanse minime de rezolvare, i-am ţinut de mână şi i-am încurajat. Le-am simţim disperarea şi tristeţea, mai ales când pacienţii erau copii. Toate acestea m-au marcat foarte profund şi mi-am dorit să pot face ceva pentru a nu se mai ajunge în acele situaţii limită în care boala preia controlul, lăsându-i omului prea puţine posibilităţi.
După câţiva ani, când am descoperit îngerii, am avut certitudinea că ei sunt "salvarea" trimisă de Dumnezeu pentru a ne vindeca sufletul, pentru ca trupul să nu mai ajungă în suferinţă. Ei ne dau nu numai speranţă, dar se implică cu adevărat în procesul de vindecare. Ei sunt trimişii Cerului, aducătorii de lumină şi iubire, pe care o infuzează celor care solicită şi sunt deschişi să primească. Ei sunt cei prin care Dumnezeu răspunde rugăciunilor de vindecare pe care noi I le adresăm.
Cred în miracole şi în capacitatea oamenilor de a-şi întoarce destinul, de a depăşi acel prag, de a se elibera de trecut, de a ierta, de a se lumina şi vindeca.
Dacă această carte ne face să înţelegem mai bine de ce suntem aşa cum suntem acum şi ne determină să apelăm la ajutorul ceresc pentru a fi mai buni, înseamnă că ea şi-a îndeplinit menirea."(Felicia Toniţă)

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0341 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.