Ingeri 101. Introducere in stabilirea legaturii, lucrarea si vindecarea cu ingeri

Ingeri 101. Introducere in stabilirea legaturii, lucrarea si vindecarea cu ingeri
Preț: 24,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil - stoc 0
Editura:
Anul publicării: 2008
Pagini: 128
Categoria: Religie

DESCRIERE

… o privire generală despre ceea ce sunt îngerii, dincolo de limitele unei anumite biserici sau credinţe; despre rolul îngerilor în diferite texte spirituale şi religii; despre căile prin care îngerii ne ajută şi despre cum să-i chemăm în ajutor; informaţii despre îngerii păzitori şi despre arhangheli, precum şi cele mai frecvente întrebări despre îngeri.

Indiferent unde vă aflaţi pe calea spirituală sau religioasă, această carte vă va ajuta să-i înţelegeţi şi să-i iubiţi mai profund pe îngeri, fiind în acelaşi timp darul perfect pentru cineva care ia pentru prima dată contact cu aceste concepte.

Îngerii păzitori sunt alături de dumneavoastră chiar în această clipă. Aceşti îngeri sunt fiinţe pure, de lumină divină, în care puteţi avea încredere deplină şi care doresc să vă ajute în orice domeniu al vieţii. Cuvântul înger înseamnă „trimisul sau mesagerul lui Dumnezeu" (ανγελος, în limba greacă veche. N. trad.). Îngerii poartă mesaje între Creator şi fiinţele create, fiind un fel de poştaşi cereşti.

Îngerii îi iubesc pe toţi oamenii în mod necondiţionat. Ei privesc dincolo de suprafaţă, de aparenţe, şi văd scânteia dumnezeiască aflată în fiecare dintre noi. Se concentrează numai asupra divinităţii şi potenţialului nostru şi nu asupra defectelor, lipsurilor sau greşelilor noastre. Deci îngerii nu ne judecă, ci doar ne aduc iubire în viaţă.

Nu contează dacă sunteţi credincioşi sau sceptici, deoarece îngerii cred în voi. Ei văd lumina voastră lăuntrică, vă cunosc adevăratele talente şi înţeleg faptul că aveţi o misiune importantă în viaţă. Ei vor să vă ajute în toate privinţele.

Nu trebuie să aveţi o pregătire specială, să fiţi asemenea sfinţilor ori să luaţi parte la diferite activităţi religioase pentru a intra în legătură şi a vorbi cu îngerii. Ei ajută pe oricine îi cheamă, indiferent de problemă. Ajutorul îngerilor este fără preţ, e oricând disponibil şi nu implică vicleşuguri, stratageme sau şmecherii.

În fiecare zi, primesc la cabinetul meu scrisori de la oameni care au avut experienţe cu îngeri, cum ar fi să audă o atenţionare, o avertizare, care le-a salvat viaţa, au trăit intervenţia divină, au simţit prezenţa îngerilor ori au văzut apariţia unui înger. Cei care au scris şi au trimis scrisorile provin din toate domeniile de activitate şi au formaţii religioase şi spirituale diferite, inclusiv cei agnostici şi sceptici. Fiecare dintre ei ne transmite că experienţa relatată a fost reală şi că au intrat într-adevăr în legătură cu îngerii.

Cei care intră în mod regulat în contact cu îngerii consemnează îmbunătăţiri importante în viaţa lor. Se simt mai fericiţi, mai plini de pace şi de încredere, le este mai puţin teamă de moarte şi de viitor. Ei ştiu că nu sunt singuri, pentru că au îngeri păzitori de încredere, care veghează asupra lor.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0370 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.