Indrumar de supravietuire. Diagnosticarea karmei - vol. 9

Indrumar de supravietuire. Diagnosticarea karmei - vol. 9
Preț: 40,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil - stoc zero
ISBN: 973-9481-27-3
Editura:
Anul publicării: 2008
Pagini: 206

DESCRIERE

Doresc să subliniez încă odată: bolile sunt cu miile, iar cauza este una singură - insuficienta iubire de Dumnezeu.

Ataşamentul faţă de spiritualitate, idealuri, ţeluri înalte au încetat să mai trăiască azi. Omul trăieşte numai cu viitorul. Când acesta soseşte, el trăieşte cu următorul viitor şi la urma urmei nu trăieşte deloc. întrucât el nu trăieşte cu prezentul, nu are energie să interacţioneze cu acesta şi un asemenea om devine deosebit de vulnerabil în orice situaţie ieşită din comun.

Este doar un singur păcat: acesta este dezicerea de Dumnezeu, de iubirea faţă de El.
Este o singură problemă: să parcurgem situaţia traumatizantă prin păstrarea iubirii de Dumnezeu fără a avea pretenţii de la Dumnezeu şi lume.
Există un singur ţel: să învăţăm să vedem şi să simţim din ce în ce mai clar iubirea de Dumnezeu şi voinţa divină în propria persoană şi în lumea înconjurătoare.

CUPRINS:

Cuvânt adresat cititorilor. Lucrul cu sinele. Particularităţile lucrului asupra. Iertarea. Copiii. Relaţii personale. Religia. Iubirea. Emoţiile. Narcomania. Timpul. Sănătatea. Diverse. Statul. Crima. Afecţiunile. Relaţii. Arta. Alimentarea şi foamea. Familia. Sportul şi artele marţiale. Consultaţii.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0474 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.