Hygge. Arta daneză a fericirii

Hygge. Arta daneză a fericirii
Preț: 49,00 lei
Disponibilitate: în stoc furnizor - stoc 1
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 224

DESCRIERE

Hygge. Arta daneză a fericirii - Marie Tourell Søderberg

 
Conceptul scandinav, pronunțat „hiu-gă", face din Danemarca cea mai fericită țară de pe pământ. Fără să aibă un echivalent în română, acest cuvânt descrie un moment de fericire, căldură şi apropiere și îl întâlnim în lucrurile mărunte din viața noastră.

Cu toții cunoaștem instinctiv acest sentiment de hygge. Îl trăim atunci când ne cuibărim în locul nostru preferat cu o carte de care ne lăsăm captivați sau când luăm masa împreună cu prietenii noștri. Dar nu toți știm cum să ne facem timp pentru asemenea momente.

Ghidul minunat și autentic al lui Marie Tourell Søderberg vă va demonstra că hygge se găsește cu adevărat pretutindeni, dacă știm unde să ne uităm. Începând cu interiorul casei și până la prepararea bucatelor, hygge există în toate aspectele vieții de zi cu zi.

Cartea aceasta vă va învăța cum să spuneți hygge, cum să găsiți hygge și cum să creați hygge. Vă va ajuta, totodată, să vă dați seama de importanța acestor momente, cu atât mai mult cu cât, în viețile noastre moderne ocupate, este esențial să ne deconectăm și să ne facem timp pentru hygge.
 
CUPRINS:
 

Introducere... 4

Cum se vorbeşte hygge... 9
De unde vine hygge?... 17
Sentimentul de apropiere... 29
Cu hygge la masă... 67
Cum să introduceţi hygge în căminul vostru... 103
10 idei care te pot inspira... 127
Hygge în cele patru anotimpuri... 159
Potenţialul conceptului de hygge... 195

Postfaţă... 205
Dicţionar de expresii cu hygge... 206
Inspiraţie... 217
Mulţumiri... 219

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0232 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.