Harta raiului - viata de dincolo: dovezi aduse de stiinta, religie si oamenii obisnuiti

Harta raiului - viata de dincolo: dovezi aduse de stiinta, religie si oamenii obisnuiti
Preț: 29,00 lei
Disponibilitate: în stoc furnizor - stoc 1
ISBN: 978-606-8566-69-6
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 168
Format: 13*20

DESCRIERE

Harta raiului - viaţa de dincolo: dovezi aduse de ştiinţă, religie şi oamenii obişnuiţi - Eben Alexander, Ptolemy Tompkins

 
Raiul este real! În cartea de faţă, doctorul Eben Alexander argumentează că raiul este un loc autentic, arâtându-ne că am uitat, dar acum ne reamintim în sfârşit, cine suntem cu adevărat şi care ne este destinul.

   "Eben Alexander ne demonstrează încă o dată că experienţa este cea mai importantă sursă de cunoaştere. Pornind de la propria lui experienţă în pragul morţii şi cele ale oamenilor care i-au scris, Eben ne poartă de la înţelepciunea filosofilor din Grecia Antică până la cercetările medicale moderne ca să ne ofere o privire de ansamblu 
a acelui loc misterios pe care-l numim viaţa de dincolo... O carte curajoasă care abordează problema vieţii de după viaţă cu ajutorul ştiinţei, filosofiei şi al experienţelor sfâşietoare ale numeroaselor persoane trecute în celălalt tărâm." - Dr. Raymond Moody, Jr.
 
CUPRINS:
 
Introducere... 9

1. Darul cunoaşterii... 33
2. Darul semnificaţiei... 44
3. Darul viziunii... 66
4. Darul puterii... 81
5. Darul apartenenţei... 88
6. Darul fericirii... 109
7. Darul speranţei... 124

Mulţumiri... 145
Anexă. Răspunsurile se află în noi toţi... 149
Bibliografie... 157

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0194 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.