Geneza uitata

Geneza uitata
Preț: 48,00 lei
Disponibilitate: în stoc furnizor - stoc 1
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 336
Format: 14.5*21
Categoria: Dezvaluiri

DESCRIERE

Geneza uitată - Radu Cinamar

 
„GENEZA UITATĂ” este al șaselea volum din seria „Radu Cinamar” și el reprezintă fără îndoială un pas înainte atât din punctul de vedere al stilului editorial, cât și din cel al expunerii informației.
 
Astfel, volumul 3 („Misterul din Egipt – Primul tunel”) a fost urmat de volumul 4 („Pergamentul secret”), pentru ca volumul 5 să trateze o nouă expediție („În interiorul Pământului – Al doilea tunel”). Volumul 6 („Geneza uitată”) apare ca fiind un volum de-sine-stătător, iar dacă această logică de publicare se va aplica în continuare, atunci ne putem aștepta ca volumul 7 din serie să trateze despre expediția prin cel de-al treilea tunel, care este și ultimul din Complexul secret din Munții Bucegi.
 
Noul volum („Geneza uitată”) prezintă un subiect uimitor prin complexitatea și bogăția informației, dar cele peste 70 de desene elaborate sunt menite să ușureze înțelegerea textului. Miezul lucrării îl reprezintă subiectul originii adevărate a omului și a evoluției sale complexe de-a lungul erelor. Sunt explicate de asemenea unele dintre „punctele fierbinți” ale istoriei umanității, care fie nu au fost cunoscute niciodată, fie au fost tratate de pe poziții mitologice: Atlantida, Troia, Shambala, Hiperborea etc.

Prezentările sunt bulversante atât prin diversitatea lor, cât și prin acuratețea explicațiilor oferite, care îmbină cunoașterea ezoterică pură cu anumite elemente științifice. Un accent deosebit este pus pe existența și manifestarea sasurilor interdimensionale, acele portaluri aflate la „intersecțiile” dintre planul fizic și cel eteric.
 
CUPRINS:
 

Nota autorului... 5

Pământul în secţiune... 7
Aberaţia „Pământului plat"... 41
Corecţii importante... 67
Originea omului pe Pământ: din cosmos spre nivelul cuantic... 87
Tenekau şi clipa fundamentală a omenirii. Începuturile... 119
Splitarea evoluţiei: ramurile ENL şi ENK... 149
Genomul reinventat... 175
Shambala... 199
Marele război Tars... 207
Hiperborea... 221
Consiliul planetar din Teotihuacan... 231
Atlantida... 243
Construcţia piramidelor din Egipt... 269
Sfinxul, eterna enigmă... 303
Troia. Resorbţia civilizaţiei Maya... 317
Anunnaki: o problemă delicată... 327

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0296 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.