Feng Shui

Feng Shui
Preț: 39,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil - stoc zero
ISBN: 973-669-489-9
Editura:
Anul publicării: 2008
Pagini: 384
Categoria: Feng Shui

DESCRIERE

- O bună înţelegere a principiilor care stau la baza sistemului clasic de feng shui
- O prezentare practică a unei metode bine articulate de feng shui, Stelele Zburătoare
- Sfaturi surprinzătoare pentru a dormi mai bine, a munci mai cu spor şi a fi mai sănătos prin schimbarea mediului de viaţă

Cu siguranţă aţi aflat deja că feng shui înseamnă mai mult decât rearanjarea mobilei din casă. Însă multe persoane folosesc versiunea modernă a acestei practici străvechi, bazată pe superstiţii şi nu pe tradiţia chineză veritabilă — rod al unor raţionamente ştiinţifice cu o vechime de peste 2500 de ani.

Nu vă descurajaţi! Cartea de faţă vă va arăta cum să aplicaţi principiile acestei arte şi ştiinţe pentru a vă bucura de o viaţă mai bună! Veţi învăţa despre:

- Venerarea naturii în China şi apariţia tehnicii feng shui
- Sistemul Celor Opt Case, o metodă prin care puteţi afla în ce măsură sunteţi compatibil cu locuinţa dvs. şi cu oamenii din jur.
- Caracteristicile celor 12 animale din zodiacul chinezesc, prin intermediul cărora veţi afla care vă sunt prietenii şi duşmanii.
- Cei Patru Stâlpi ai Destinului — un sistem de astrologie chineză cu ajutorul căruia vă puteţi determina zilele norocoase, precum şi culorile, mediile şi profesiile care vi se potrivesc.

ElizabeTh Moran a studiat tehnicile feng shui şi astrologia chineză cu o serie de maeştri renumiţi. Ţine numeroase conferinţe despre feng shui clasic şi Yijing (I Ching).

Maestrul Joseph Yu practică feng shui şi astrologia chineză de peste 30 de ani, fiind considerat unul dintre primii cinci maeştri de feng shui tradiţional din lume.

Maestrul Val Biktashev este un consultant extrem de solicitat, care efectuează analize feng shui pentru persoane particulare şi firme din întreaga lume.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0287 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.