Fapte minunate din viata de duhovnic a Parintelui Arhimandrit Ilarion Argatu

Fapte minunate din viata de duhovnic a Parintelui Arhimandrit Ilarion Argatu
Preț: 17,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil - stoc zero
ISBN: 973-88514-9-8
Editura:
Anul publicării: 2011
Pagini: 256

Scrie o recenzie!

*
?
Completați numele sau diminutivul dumneavoastră
?
Adresa dvs de e-mail, câmp opțional. Completați dacă doriți să primiți prin e-mail eventualele replici/răspunsuri.
*
?
Scrieți un titlu relevant pentru review-ul dvs, folosind cuvinte reprezentative pentru descrierea produsului care urmează să o faceți.
*
?
Textul review-ului, vorbiți la obiect, oferiți câte mai multe detalii.
*
1 2 3 4 5
?
Acordați o notă produsului (în funcție de caracteristici, raport preț/calitate, etc.): de la cinci stele, dacă sunteți foarte mulțumit, până la o stea, dacă sunteți foarte nemulțumit.
*
?
Codul de siguranță, necesar pentru a face distincție între oameni și programele informatice automate care răspândesc spam
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

DESCRIERE

Fapte minunate din viata de duhovnic a Parintelui Arhimandrit Ilarion Argatu Rugator neintrerupt, Parintele avea marele dar al taumaturgiei si al exorcismului. Bland si de o rabdare nemasurata, asculta necazul fiecaruia, medicamentul prescris fiind intotdeauna postul si rugaciunea, insotite insa de o obligatorie schimbare si insanatosire a vietii fiecaruia, prin participarea la Sfintele Taine ale Bisericii, prin constientizarea treptata a raului ce se ascunde, adeseori neobservat, in tainita sufletului nostru. Pentru cei gravi bolnavi, demonizati sau cuprinsi de patimi adanci, Parintele recomanda Taina Sfantului Maslu, repetata de 3, 7 sau 9 ori – in functie de gravitatea cazului…. CUPRINS: Capitolul 1. Fapte minunate din viata de duhovnic a Parintelui Ilarion Argatu Capitolul 2. Preziceri si vederea cu duhul ale Parintelui Ilarion Argatu Capitolul 3. Alte minuni, preziceri si marturii

RECENZII

Rating general
5 (1 recenzie)
5 stele
1
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stea
0
Spune-ne opinia ta despre acest produs!
scrie o recenzie
5
Multumim pentru cartile minunate in care sunt infatisate sfaturile si viata parintelui arhimandrit Ilarion Argatu, un sfant care a trait printre noi, ne-a invatat, ne-a iubit, ne-a adus pe calea cea buna, a carui lipsa o simtim, un sfant pe care cei care l-au cunoscut nu il vor putea uita niciodata! Sunt cele mai minunate si folositoare carti.
Created in 0.0179 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.