Fabricarea berii, la indemana tuturor

Fabricarea berii, la indemana tuturor
Preț: 15,00 lei
Disponibilitate: în stoc furnizor - stoc 1
Editura:
Anul publicării: 2013
Pagini: 220

DESCRIERE

Fabricarea berii, la indemana tuturor - Michael Hlatky "Fabricarea berii la indemana tuturor" nu este prima, ci si cea mai de succes carte din domeniu. Multe persoane considera ca fabricarea berii trebuie lasata pe mana profesionistilor, insa este posibila obtinerea unei beri pur si simplu gustoasa si acasa, fara un efort tehnic considerabil. Cum puteti face asta si de ce anume aveti nevoie, precum si sfaturi experimentate despre recunoasterea si corectarea greselilor in fabricarea berii sunt prezentate intr-un mod profesionist de autorul Michael Hlatky, in aceast noua editie prelucrata si bogat ilustrata. CUPRINS: Ce este berea? O scurtă istorie a berii Legea purităţii berii de la 1516 Apa Gradul de duritate a apei Valoarea pH-ului apei Hameiul Soiuri de hamei Adăugarea hameiului Malţul Malţificarea Mărunţirea malţului Tipuri de malţ speciale Malţ caramelizat Malţuri colorate Malţul verde Alte malţuri Malţ lichid Substituenţii malţului Zahărul şi caramelul Aditivi şi mirodenii Aditivi chimici Drojdia de bere Tipuri de drojdie Drojdia uscată Drojdia lichidă Filtrarea mustului Răcirea şi fermentaţia berii Depozitarea berii tinere şi fermentaţia secundară Recipient de plastic Sită pentru paste Sac de pânză. Lingură pentru gătit Furtun de plastic Sticle cu capac ermetic de tip "swing-topw” Termometru Tinctură de iod Indicatori de pH Mustimetru... Accesorii utile Recipient de sedimentare Rezervor de fermentaţie Rezervor de fermentaţie răcit Mici sisteme de fabricare a berii pentru acasă şi în localuri Spaţiul de lucru Camera de fermentaţie, pivniţa de fermentaţie Maşini de gătit Igiena Măcinarea malţului Plămădirea malţului Metoda infuziei Proba cu iod Separarea fazelor... Rezervorul de sedimentare Fierberea mustului Must secundar pentru fermentarea secundară Filtrarea şi răcirea mustului Determinarea concentraţiei Adăugarea drojdiei şi fermentarea principală Fermentarea cu drojdii de fermentaţie superioară îmbutelierea berii tinere şi maturarea îmbutelierea în butoaie Tratarea prealabilă a recipientelor Etichetele sticlelor Depozitarea berii Protocolul de lucru Degustarea berii Greşeli în fabricarea berii Berea nu fermentează Berea finită are un gust amar Berea finită are gust prea pronunţat de malţ Berea finită are gust acru Berea conţine prea puţin sau deloc acid Prea mult acid în bere Alte greşeli Noile "instalaţii de fabricare a berii" Procesul de fabricare "Maestrul berarilor" (Braumeister) Comanda Plămădire Desfăşurarea brasajului Fierberea mustului/a hameiului Fermentare Bere din extract de malţ Weizen bock Pils Bere trapistă Bere Weizen belgiană Bere Weizen germană Bere Weizen brună Altbier Weizenback blondă şi brună Kolsch Bere de export Bere de secară „Rauchbier" - Bere afumată Mărzen Bere de alac Bere de cânepă Bere specială Bere Pils din Cehia Ale, Stout şi Bitter Bere de ovăz Kvaas... Dictionarul termenilor pentru fabricarea berii Maltul si procesul lui de fabricare

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Cărți noi - Poti face si singur!

Created in 0.0321 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.