Experiente ascetice

Experiente ascetice
Preț: 60,00 lei
Disponibilitate: în stoc furnizor - stoc 1
Editura:
Anul publicării: 2009
Pagini: 802

DESCRIERE

Scrisul vibrant al Sfântului Ignatie a adus vremurilor noi, într-un vesmânt literar de mare rafinament, experienta duhovnicească a Părintilor vechi si noi împreună, mireasma aparte a stăretiei din mănăstirile Sfintei Rusii.

Cartea de fată reuneste cele patru volume ale seriei „Experiente ascetice” (1. Despre Rugăciunea lui Iisus; 2. Cuvinte către cei care vor să se mântuiască; 3. Aripi duhovnicesti pentru cei împovărati si osteniti; 4. Călăuza rugătorului. Izbăvirea de durerile ostenelilor zadarnice), restituind cititorului român, în unitatea sa originară, acest opus ce reprezintă unul dintre punctele de referintă ale literaturii duhovnicesti moderne.

Îndrumările practice de un deosebit pragmatism, meditatiile duhovnicesti de înaltă elevatie si sensibilitate poetică, profundele dezvoltări teologice – toate se regăsesc într-un singur tom: noua editie a vestitelor „Experiente ascetice”.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0457 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.