Evanghelia dupa Marcu

Evanghelia dupa Marcu
Preț: 16,50 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil - stoc 0
Anul publicării: 2006
Pagini: 224

Alertă stoc

?
Completați adresa dumneavoastră de e-mail
*
?
Codul de siguranță, necesar pentru a face distincție între oameni și programele informatice automate care răspândesc spam

DESCRIERE

Marcu a fost discipolul lui Petru, iar cuvintele sale sunt inspirate direct de unul din cei mai iniţiaţi ucenici ai lui Christos, cel care constituie piatra de temelie a Bisericii.

Rudolf Steiner prezintă în acest ciclu de conferinţe aspectele care deosebesc Evanghelia după Marcu de celelalte Evanghelii.

Ştiinţa spiritului oferă baza de la care se poate porni pentru ca popoarele întregii lumi să ajungă la un acord în ceea ce priveşte destinul lor comun. De adevărul acesta te poţi convinge numai cunoscând mai îndeaproape cele spuse de antroposofie şi de Rudolf Steiner. Ciclul de faţă este edificator în acest sens.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0451 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.