Esenta realizarii Sinelui

Esenta realizarii Sinelui
Preț: 24,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil - stoc zero
ISBN: 973-145-058-2
Editura:
Anul publicării: 2008
Pagini: 208

DESCRIERE

„Trăieşte în acestă lume ca un oaspete. Aceasta nu este adevărata ta casă. Documentele casei în care locuieşti pot avea numele tău, dar a cui era înainte ca tu s-o cumperi? Cui îi va aparţine după ce vei muri? Este doar un han la margine de drum, un scurt popas în lunga călătorie spre casa ta în Dumnezeu.”

„Adevăratul scop al vieţii este să-L cunoaştem pe Dumnezeu. Tentaţiile lumeşti ţi-au fost date pentru a te ajuta să faci diferenţa: preferi să simţi plăceri, sau Îl vei alege pe Dumnezeu? Plăcerile par ispititoare la început, dar dacă le alegi pe ele, mai devreme sau mai târziu vei fi prins în probleme şi dificultăţi nesfârşite.

„Pierderea sănătăţii, a păcii minţii şi a fericirii sunt efectele fiecărui om care se afundă în ispita plăcerilor. Pe de altă parte, bucuria infinită este veşnic a ta odată ce L-ai descoperit pe Dumnezeu. Fiecare fiinţă umană va învăţa la un moment dat această măreaţă lecţie a vieţii.”

„Trezeşte-te! înainte ca visul tău despre viaţă să se piardă în infinit. Atunci când acest corp moare, unde va fi familia ta? Casa ta? Banii tăi? Nu eşti corpul tău. Corpul este numai o farfurie ce ţi-a fost dată ca să poţi mânca din ea la masa Spiritului.”

„De ce să nu înveţi aceste lecţii esenţiale înainte de a muri? De ce să aştepţi? Nu te lega de limitările conştiinţei umane, în schimb adu-ţi aminte de vastitatea Spiritului din interior.”

CUPRINS:

Introducere

1. Absurditatea materialismului
2. Adevăratul scop al vieţii
3. Natura visului din univers
4. Sufletul şi Dumnezeu
5. Un singur Dumnezeu, o singură religie
6. Legea vieţii
7. Păcatul este Ignoranţa
8. Legea karmei
9. Lecţia reîncarnării
10. A trece peste karma
11. Graţia versus efortul de sine
12. Nevoia de yoga
13. Drumul către Infinit
14. Nevoia de un guru
15. Partea discipolului
16. Căi prin care poate fi adorat Dumnezeu
17. Cum să te rogi eficient
18. Despre meditaţie
19. Sfaturi generale
20. Realizarea Sinelui

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de aceiași autori

Created in 0.0313 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.