Dumnezeul de maine. Cea mai mare provocare spirituala a noastra

Dumnezeul de maine. Cea mai mare provocare spirituala a noastra
Preț: 20,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil - stoc zero
ISBN: 973-7978-40-4
Editura:
Anul publicării: 2006
Pagini: 344

DESCRIERE

Pe această planetă urmează să se întâmple ceva extraordinar.

Omenirea este pe cale să creeze o nouă formă de spiritualitate. În această Nouă Spiritualitate, oamenii vor putea să-şi exprime impulsul natural către Divin, fără a-şi dăuna unii altora prin modul în care o fac şi fără a se ucide unii pe alţii în numele acestui Divin. Desigur că, atunci când omenirea va îmbrăţişa Noua Spiritualitate, aceasta va schimba totul. Tocmai de asta este nevoie acum.

Această carte cuprinde o previziune uimitoare. Previziunea vine dintr-o sursă uimitoare. Autorul Neale Donald Walsch spune că vine direct de la Dumnezeu. Indiferent dacă voi credeţi sau nu acest lucru, vă va fi greu să nu vă lăsaţi absorbiţi de viziunea tulburătoare şi profundă a viitorului nostru apropiat, aşa cum este ea descrisă aici.

Dumnezeul de mâine spune, simplu, că în curând omenirea îşi va re-crea experienţa legată de Dumnezeu în aşa fel, încât modul în care ne experimentăm unii pe alţii va fi, în sfârşit, vindecat. Fie că sunteţi sau nu de acord cu ce veţi găsi în această carte, nu veţi uita niciodată că aţi citit-o.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0259 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.