Dumnezeu, universul si viata
28,00 lei
29,95 lei (-6,51%)

Dumnezeu, universul si viata

Dumnezeu, universul si viata
-6,5%
Preț: 28,00 lei
29,95 lei (-6,51%)
Disponibilitate: în stoc furnizor
ISBN: 978-973-46-8004-7
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 232
Format: 13*20

DESCRIERE

Dumnezeu, universul și viața - Gelu Bourceanu

 
Universul a fost creat, are un început sau a fost aşa dintotdeauna? Cum au fost posibile apariţia şi evoluţia speciilor biologice, care culminează cu omul? Ordinea ce guvernează întregul univers a fost oare determinată de prezenţa unei raţiuni? Sînt întrebări pe care marii gînditori şi le-au pus încă din vechime şi la care ştiinţa actuală ne poate ajuta să găsim unele răspunsuri.
 
Dacă prima parte a cărţii abordează problemele legate de naşterea şi evoluţia universului prin prisma rezultatelor obţinute de fizică, cosmologie şi astrofizică, cea de-a doua îşi propune să răspundă la întrebări privind viaţa pe Pămînt. Partea a treia prezintă succint starea actuală a biosferei, care se degradează continuu ca urmare a activităţilor umane. Analizînd perspectivele ştiinţei, ale gîndirii filosofice şi ale religiei asupra acestor probleme fundamentale, conchide autorul, vom înţelege că, departe de a se exclude, ele pot converge.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Cărți noi - Stiinta si spiritualitate

28,00 lei
29,95 lei (-6,51%)
Created in 0.0264 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.