Dumnezeu după metafizica. O teologie estetica

Dumnezeu după metafizica. O teologie estetica
-2,9%
Preț: 34,00 lei
35,00 lei (-2,86%)
Disponibilitate: în stoc furnizor - stoc 1
ISBN: 978-606-8680-85-9
Anul publicării: 2018
Pagini: 290
Format: 14*20.5
Categoria: Filozofie

DESCRIERE

Dumnezeu după metafizică. O teologie estetică - John Panteleimon Manoussakis

 
Nu am văzut nimic asemănător în amploare, importanță și intensitate cu noțiunea de Dumnezeu după metafizică de cînd predau la Sorbona și la Universitatea din Chicago!
(Jean-Luc Marion)
Într-un mod elegant și incisiv, Dumnezeu după metafizică se apleacă asupra „turnurii teologice” a fenomenologiei contemporane la un nivel mai profund, mai bogat și mai satisfăcător decît multe alte lucrări recente. Manoussakis are cu totul dreptate să accentueze importanța a ceea ce înseamnă să fii „în relație cu Dumnezeu” și înțelegerea acestui lucru ca fiind esențial pentru teologie în zilele noastre. Cu argumente întemeiate în patristică, Manoussakis ne arată că viitorul și trecutul teologiei nu sînt în contradicție, ci trebuie gîndite împreună.
(Kevin Hart, Universitatea Notre Dame)

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Cărți noi - Filozofie

Created in 0.0238 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.