Doctorul launtric. In zarea nemuririi

Doctorul launtric. In zarea nemuririi
Preț: 19,90 lei
Disponibilitate: în stoc furnizor - stoc 1
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 208
Format: 13*20

DESCRIERE

Doctorul launtric. In zarea nemuririi - Prentice Mulford

 
Noi trebuie să construim neîntrerupt idealul propriului nostru „Eu”, atrăgând prin aceasta elementele care favorizează mereu condensarea reprezentării ideale în planul realității.
Cei dornici de a se gândi la ceva măreț, grandios, la munții, râurile și arborii din jurul lor, atrag către sine elementele acestei forțe.

Omul - fie își construiește în sine puterea și frumusețea, fie se îndoiește și cade din nou în vechile concepții ale mulțimii. El nu distruge însă ceea ce a zidit în plan mental. Lucrul s-a oprit doar și așteaptă însuflețirea următoare.
O gândire persistentă asupra frumosului, a forței tinereții, pune piatra de temelie a realizării acestora. După felul gândului pe care-l vom avea mai des - astfel vom fi. Voi spuneți „nu”! Dar pacientul vostru nu gândește: „Eu sunt tare”, ci, dimpotrivă, va spune: „Cât îmi este de rău.” Pacienții voștri suferinzi de dispepsie nu zic: „Vreau să am un stomac sănătos!”, ci: „Eu nu mai diger nimic!” Și din această cauză așa și este în realitate!...
 
Noi vindecăm bolile și nu pe noi înșine. Vrem să ne dezmierdăm suferințele noastre; dacă răcim tare, tusea ne provoacă în mod inconștient și imediat mila de noi înșine; în timpul unui tratament corect, atât bolnavul, cât și cei care-l înconjoară, ar trebui să se înarmeze împotriva bolii, imaginându-și tabloul sănătății. Vindecările sunt tot atât de molipsitoare ca și îmbolnăvirile! Sănătatea este tot atât de contagioasă ca pojarul.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0203 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.