Dictionar de astrologie

Dictionar de astrologie
Preț: 45,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil - stoc 0
Editura:
Anul publicării: 2009
Pagini: 354

DESCRIERE

Astrologia este o limbă secretă. Foloseşte o mulţime de simboluri, are la degetul mic metode complexe de calcul şi este prietenă intimă cu mistere spectaculoase. Toate acestea pot să incite, dar pot să provoace şi confuzie. Însă odată ce începi să explorezi domeniul, lucrurile se clarifică şi capătă sens.

Astrologia are alfabetul, cuvintele, gramatica şi propoziţiile ei. O viziune spirituală asupra lumii şi asupra omului. Un mesaj pentru orizonturi mai profunde. Cum îl descifrăm? Desigur, avem nevoie de un dicţionar, de un ghid autentic prin teritoriile pline de surprize.

Cartea semnată de Rodica Purniche dovedeşte curajul şi meritul pionieratului. Şi poate deveni o piatră de hotar în literatura română de specialitate. Deoarece efortul enciclopedic este însoţit şi de reuşita unei prezentări holistice, şi de impactul multiplu pe care îl trezeşte în căutător descoperirea astrologiei ca ştiinţa sacră şi artă divinatorie.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0239 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.