Dialoguri. Diagnosticarea karmei - vol. 8

Dialoguri. Diagnosticarea karmei - vol. 8
Preț: 40,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil - stoc zero
ISBN: 973-9481-26-6
Editura:
Anul publicării: 2008
Pagini: 190

DESCRIERE

Concepţia despre o sarcină prea grea generează dorinţa de a o face mai uşoară. Sarcina nu este nici grea, nici uşoară - ea este doar o modalitate de a ne dezvolta. Trebuie să ne concentrăm nu asupra greutăţii, ci asupra posibilităţii de a ne schimba pe care ne-o oferă această sarcină.

Dacă ne vom gândi cât de grea e această povară, atunci noi vom fi în mizerie, iar dacă ne vom concentra asupra iubirii şi asupra faptului că această povară este posibilitatea de a te depăşi pe tine şi de a percepe iubirea, atunci nu ne vom mai gândi cât de grea sau uşoară este ea.

Esenţialul: există iubirea faţă de Dumnezeu şi există tot ce e în afara acestei iubiri, însă iubirea trebuie să fie cea mai importantă. Şi necesităţile, şi dorinţele trebuie dezvoltate, însă nu trebuie să depindem de ele.

CUPRINS:

Cuvânt adresat cititorilor. Lucrul cu sinele. Particularităţile lucrului asupra. Iertarea. Copiii. Relaţii personale. Religia. Iubirea. Emoţiile. Narcomania. Timpul. Sănătatea. Diverse. Statul. Crima. Afecţiunile. Relaţii. Arta. Alimentarea şi foamea. Familia. Sportul şi artele marţiale. Consultaţii.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0401 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.