Despre senzualitate si sexualitate

Despre senzualitate si sexualitate
Preț: 16,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil - stoc zero
ISBN: 973-1859-53-8
Editura:
Anul publicării: 2010
Pagini: 160

DESCRIERE

Există o mulţime de mijloace pentru a ne cunoaşte mai bine, pentru a deveni conştienţi de ceea ce încă nu trăim cu dragoste şi de ceea ce încă nu acceptăm. Viaţa noastră sexuală este unul dintre aceste mijloace.

Decodarea credinţelor este o metodă pe care am creat-o pentru a vă ajuta să descoperiţi cauza unei probleme, adică credinţele şi fricile care stau la baza acelei probleme.

Întrebările din această carte mi-au fost adresate de bărbaţi şi femei. Culegerea de faţă a fost concepută cu scopul de a vă însoţi în punerea în practică a noţiunilor pe care le-aţi asimilat deja din celelalte cărţi Ascultă-ţi corpul, cel mai bun prieten de pe pământ şi Ascultă-ţi coprul, în continuare.
Multe dintre răspunsurile mele fac apel la "etapele de decodare" (explicate în detaliu la sfârşitul cărţii) care ne ajută să descoperim o credinţă.
În multe dintre răspunsuri menţionez de asemenea iertarea. Etapele iertării adevărate, aşa cum au fost ele stabilite în cursul Ascultă-ţi corpul, au fost explicate în multe alte lucrări ale mele.
Nu lăsa mentalul să îţi joace feste! Lasă mai degrabă inima să decidă şi nu frica, care este o creştere a ego-ului.
Atunci când insistaţi să folosiţi doar ceea ce aţi învăţat în trecut pentru a gestiona prezentul, fără să experimentaţi lucruri noi, acest lucru nu vă poate ajuta să vă schimbaţi viaţa în mai bine.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0206 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.