Descatusarea potentialului
24,00 lei
26,00 lei (-7,69%)

Descatusarea potentialului

Descatusarea potentialului
-7,7%
Preț: 24,00 lei
26,00 lei (-7,69%)
Disponibilitate: în stoc furnizor - stoc 1
ISBN: 978-606-588-964-4
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 160

DESCRIERE

Descatusarea potentialului - Sapte aptitudini de coaching care transforma oamenii, echipele si organizatiile - Michael K. Simpson

 
Michael K. Simpson este, de mai bine de douăzeci și cinci de ani, unul dintre cei mai importanți experți în consiliere pentru liderii companiilor de pe întreg mapamondul. Autor, conferențiar, consultant și consultant senior la FranklinCovey, a ținut cursuri universitare timp de trei ani și a predat la Summitul Liderilor Executivi. Printre clienții lui Michael K. Simpson se regăsesc companii de top precum: Marriott, GE Capital, Frito-Lay, Lilly, Nike, John Deere, ExxonMobil, Hewlett Packard, HSBC Bank, Highmark, Prudential, ING, TE Connectivity și Coca-Cola.

Vă place sau nu, dacă sunteți lider, aveți datoria de a vă îndruma angajații. Coachingul eficient poate face minuni în privința succesului unei companii!

Michael K. Simpson identifică șapte competențe pe care orice lider trebuie să le posede și să le insufle celor pe care îi conduce: construirea încrederii, contestarea paradigmelor, claritatea strategică, execuția ireproșabilă, oferirea unui feedback eficient, descătușarea talentului și ridicarea nivelului mediu.
 
CUPRINS:
 
Cuvânt înainte
Introducere
 
Partea I Cele patru principii ale coachingului
 
Capitolul 1 Increderea  
Capitolul 2 Potenţialul 
Capitolul 3 Implicarea 
Capitolul 4 Execuţia 
 
Partea a II-a Şapte aptitudini de coaching
 
Capitolul 5 Crearea încrederii 
Capitolul 6 Contestarea paradigmelor 
Capitolul 7 Căutarea clarităţii strategice
Capitolul 8 Execuţia ireproşabilă
Capitolul 9 Oferirea unui feedback eficient 
Capitolul 10 Descătuşarea talentului 
Capitolul 11 Ridicarea nivelului mediu 
Capitolul 12 Coachingul: câteva cuvinte de încheiere
 
Epilog 
Mulţumiri 
  •  

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Cărți noi - Dezvoltare personala/Leadership

Created in 0.0302 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.