De la sex la supraconstiinta

De la sex la supraconstiinta
Preț: 22,00 lei
Disponibilitate: stoc limitat - stoc 2
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2008
Pagini: 144

DESCRIERE

În epoca actuală, sentimentul originar de sacralitate pe care altă dată omul îl avea faţă de sex s-a pierdut aproape complet. Experienţa amoroasă ar trebui să fie un act meditativ, o experienţă a iubirii, un vehicul spre starea de Supraconştiinţă.

Este o călătorie lungă, pentru a ajunge de la sex la Samadhi (extazul divin beatific), dar acesta este ţelul final; amorul transfigurator cu continenţă este doar primul pas. Dar cei care refuză acest prim pas, nu-l vor putea realiza niciodată pe al doilea: astfel, ei nu vor progresa spiritual, pe această cale.

Deci, fiţi atenţi: sexul transfigurator nu este un scop în sine; este doar începutul, este doar un mijloc prin care, cei care îl înţeleg, pot atinge ţelul ultim - Supraconştiinţa!

…omul are prima sa străfulgerare luminoasă a samadhi-ului în timpul experienţei sexuale. Doar în momentele extatice realizează omul că stă în natura lui să simtă o astfel de iubire profundă, să experimenteze o stare atât de iluminatoare. Iar cei care au meditat asupra acestui adevăr, cei care au meditat asupra extazului amoros, asupra fenomenului sexual, au ajuns la concluzia că în momentele de vârf, mintea devine lipsită de gânduri. În acel moment, toate gândurile sunt transcense. Această goliciune a minţii, acest vid, această vacuitate, această îngheţare a minţii este cauza revărsării bucuriei divine.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0224 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.