Daruri duhovnicesti

Daruri duhovnicesti
Preț: 12,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil - stoc zero
ISBN: 973-757-268-4
Editura:
Anul publicării: 2010
Pagini: 136

Scrie o recenzie!

*
?
Completați numele sau diminutivul dumneavoastră
?
Adresa dvs de e-mail, câmp opțional. Completați dacă doriți să primiți prin e-mail eventualele replici/răspunsuri.
*
?
Scrieți un titlu relevant pentru review-ul dvs, folosind cuvinte reprezentative pentru descrierea produsului care urmează să o faceți.
*
?
Textul review-ului, vorbiți la obiect, oferiți câte mai multe detalii.
*
1 2 3 4 5
?
Acordați o notă produsului (în funcție de caracteristici, raport preț/calitate, etc.): de la cinci stele, dacă sunteți foarte mulțumit, până la o stea, dacă sunteți foarte nemulțumit.
*
?
Codul de siguranță, necesar pentru a face distincție între oameni și programele informatice automate care răspândesc spam
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

DESCRIERE

… în cartea de faţă am încercat să reţin, din multele pagini realizate cu părintele Iustin Pârvu, doar acele lucruri, sfaturi, gînduri, pilde care pot să fie memorate uşor, care au virtutea “vorbei de duh”, care plac urechii, cugetului şi inimii.

Evident că e vorba de reflecţii ale părintelui Iustin, de lucruri cu care s-a identificat, dar şi de vorbe şi pilde pe care oamenii le aşteaptă de la el, cu care creştinii vor, la rîndul lor, să se identifice.

Înţelepciunea este reflexul experienţei de viaţă, a experienţei în spaţiul memoriei, a aflării - prin truda inimii şi a gîndului – a expresiei ziditoare. Că nimic nu zideşte mai trainic pe acest pămînt ca vorba, că nu există liant între fapte mai puternic decît cuvîntul.

RECENZII

Rating general
5 (1 recenzie)
5 stele
1
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stea
0
Spune-ne opinia ta despre acest produs!
scrie o recenzie
5
Va rog sa ma anuntati cind apare in stoc
Created in 0.0176 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.