Daruri ceresti - Jakob Lorber

Daruri ceresti - Jakob Lorber
Preț: 15,50 lei
Disponibilitate: în stoc furnizor - stoc 1
Editura:
Anul publicării: 2012
Pagini: 168

Scrie o recenzie!

*
?
Completați numele sau diminutivul dumneavoastră
?
Adresa dvs de e-mail, câmp opțional. Completați dacă doriți să primiți prin e-mail eventualele replici/răspunsuri.
*
?
Scrieți un titlu relevant pentru review-ul dvs, folosind cuvinte reprezentative pentru descrierea produsului care urmează să o faceți.
*
?
Textul review-ului, vorbiți la obiect, oferiți câte mai multe detalii.
*
1 2 3 4 5
?
Acordați o notă produsului (în funcție de caracteristici, raport preț/calitate, etc.): de la cinci stele, dacă sunteți foarte mulțumit, până la o stea, dacă sunteți foarte nemulțumit.
*
?
Codul de siguranță, necesar pentru a face distincție între oameni și programele informatice automate care răspândesc spam
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

DESCRIERE

Daruri ceresti - Jakob Lorber … intr-o dimineata, Jakob Lorber (care implinise 40 de ani), cand tocmai isi spusese rugaciunea de dimineata si era pe punctul de a se ridica din pat, a auzit limpede in pieptul sau, in zona inimii, o voce care i-a strigat: „Ridica-te, ia condeiul si scrie!”. El a dat imediat ascultare acestei voci tainice si a asternut pe hartie tot ce i-a spus aceasta, cuvant cu cuvant. Asa au fost scrise lucrarile acestuia. Iar primele propozitii au fost acestea: „Cine doreste a vorbi cu Mine, sa vina la Mine, si Eu ii voi pune raspunsul chiar in inima sa; cu toate acestea doar cei curati, ale caror inimii sunt pline de smerenie, vor auzi glasul Meu…” CUPRINS: Chemarea Cheia scrierii Despre puterea legilor lumesti Un salut din inaltul cerurilor Dreapta iubire parinteasca Crucea, coroana si iubirea Ave Maria Trei intrebari Catre prietenii mei Spiritul bisericii si spiritul iubirii Grijile fara rost Cum sa-i citim pe profeti, ca sa-i intelegem corect? Cuvant de multumire din partea robului Despre legaminte si juraminte Legile pamantesti si ceresti Rabdarea pana la vremea potrivita ….. Cea dintai porunca Cele sapte rele Despre educatia copiilor Sfat pentru casnicie Adevarata binefacere si falsa binefacere Iubire vreau Fiti fara grija Despre scopul Noii Revelatii Maretia Creatiei si a iubirii lui Dumnezeu Despre sarea de foc a iubirii Prudenta fata de placerile trupesti Rugaciunea pentru cei adormiti Invatatura prin analogie. Lumea exterioara ca scoala pentru spirit Catre un om foarte slab Despre viata, moarte si iubire. Etc…

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0204 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.