Darul de Craciun. Cele mai frumoase povestiri

Darul de Craciun. Cele mai frumoase povestiri
Preț: 15,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil - stoc 0
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2012
Pagini: 124

Scrie o recenzie!

*
?
Completați numele sau diminutivul dumneavoastră
?
Adresa dvs de e-mail, câmp opțional. Completați dacă doriți să primiți prin e-mail eventualele replici/răspunsuri.
*
?
Scrieți un titlu relevant pentru review-ul dvs, folosind cuvinte reprezentative pentru descrierea produsului care urmează să o faceți.
*
?
Textul review-ului, vorbiți la obiect, oferiți câte mai multe detalii.
*
1 2 3 4 5
?
Acordați o notă produsului (în funcție de caracteristici, raport preț/calitate, etc.): de la cinci stele, dacă sunteți foarte mulțumit, până la o stea, dacă sunteți foarte nemulțumit.
*
?
Codul de siguranță, necesar pentru a face distincție între oameni și programele informatice automate care răspândesc spam
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

DESCRIERE

Darul de Craciun. Cele mai frumoase povestiri - Editura Agora CUPRINS: Amintiri din copilărie (fragment) Ion Creangă De azi şi de demult Barbu St Delavrancea Nicuşor Al. Brătescu-Voineşti In ajunul Crăciunului Emil Gârleanu Poveste de Crăciun Regina Maria Un Crăciun Alexandru Vlahuţă In ajunul Crăciunului Alexandru Vlahuţă Un Crăciun fericit Louisa May Alcott Traducere de Silviu Filimon Omul de zăpadă Hans Christian Andersen Traducere de Nadia Filip Bradul Hans Christian Andersen Traducere de Nadia Filip Fetiţa cu chibrituri Hans Christian Andersen Traducere de Valeria Filimon Cizmarul si duhul sau Anton Pavlovici Cehov Traducere de Silviu Filimon Crăciunul Carlo Collodi Traducere de Silviu Filimon Darul magilor O. Henry Traducere de Veronica Focşeneanu Ajunul Crăciunului Washington Irving Traducere de Silviu Filimon Crăciunul lui Martin Lev Tolstoi Traducere de Silviu Filimon Stelele de aur J. şi W. Grimm Traducere de Valeria Filimon Darul de crăciun Grazia Deledda Traducere de Valeria Filimon

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0218 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.